Bergodi, după victoria cu Dinamo – Băieții au făcut un meci foarte bun

Cristiano Bergodi, a declarat vineri seară, după meciul cu Dinamo, scor 4-0, că îşi felicită jucătorii pentru prestaţie, el menţionând şi că jocul a fost dificil în prima repriză.

“Mă bucur pentru băieţi şi îi felicit, că au făcut un meci foarte bun, dar dificil în prima repriză. Am întâlnit o echipă adversă agresivă, care nu ne-a lăsat să jucăm.

Am rupt echilibrul din penalti, apoi am făcut meciul uşor, în a doua repriză. Echipa mi-a plăcut în prima repriză prin agresivitate. Am jucat bine noi, e bine aşa! 

Pe benzi le-am împins jocul bine, inclusiv în zona centrală unde am recuperat mingea şi s-a rupt când a obţinut penalti Funsho, unul dintre cei mai buni jucători, el a dat mult, a dat şi pasă de gol.

Echipa a împins jocul bine. Funsho e un jucător iute, îmi plac şi jucătorii combinativi şi acum îşi face datoria bine, nu ştiu ce s-a schimbat la el.

Anul trecut juca în alt stil de joc, iar acum a înţeles bine ce vreau, ce doresc, iar mijlocaşii au fost şi ei foarte buni. Nu se poate spune doar despre un jucător că a fost la potenţial maxim”, a declarat Cristiano Bergodi.

Echipa Rapid Bucureşti a învins vineri, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a opta a Superligii.

Stiri recente

Gabriela Ruse, în semifinale la Trophee Clarins

Gabriela Ruse, 148 WTA, s-a calificat în semifinalele turneului WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris. Ruse a învins-o în...