Benzema a plecat de la Real

Karim Benzema şi Real Madrid s-au despărţit, clubul spaniol organizând un „act instituţional de omagiu şi despărţire”, care pleacă după 14 sezoane la Madrid.

Zeci de persoane, printre care şi coechipieri ai lui Benzema, au asistat la ceremonia care a durat aproximativ douăzeci de minute.

A fost „o zi foarte dificilă” pentru Florentino perez, care a lăudat „magia unui fotbalist precum Karim”, sub privirile lui Thibaut Courtois, Luka Modric şi Lucas Vazquez.

„Ai devenit unul dintre cei mai buni din toate timpurile. Te-am văzut făcând lucruri incredibile cu tricoul nostru în toată lumea. Şi asta nu va fi uitat niciodată de niciun madrilen. Suntem cu toţii foarte mândri de tine”, a spus Pérez, înainte de a-i da cuvântul lui Benzema.

Fostul jucător de la Lyon, care a ajuns la Real la vârsta de 21 de ani, şi-a amintit de întâlnirea cu Pérez. „Mi-am spus că el a fost omul care i-a adus pe Ronaldo şi Zidane”, a râs Benzema.

Care spune că a „savurat ca un copil” fiecare victorie şi fiecare dintre cele 25 de trofee pe care le-a câştigat la Madrid.

„Este dificil să vorbeşti cu atâta emoţie, dar am vrut să le mulţumesc celor de la Real Madrid şi coechipierilor mei”, a spus câştigătorul Balonului de Aur 2022.

„A fost o călătorie minunată în viaţa mea. Am avut norocul de a-mi îndeplini visul din copilărie”. Fără a spune mai multe despre viitorul său, Benzema a declarat că a venit „timpul să plec şi să trăiesc o altă poveste”.

„Am semnat pentru Madrid şi am vrut să mă retrag aici, dar nu a fost aşa”, a deplâns el discret.

Atacantul francez a semnat un contract pe trei ani în Arabia Saudită.

„Benzema a semnat un contract pentru transferul său la Al-Ittihad, pe o perioadă de trei ani”.

Francezul a jucat duminică ultimul său meci pentru Real, după 14 sezoane petrecute la clubul madrilen.

Real Madrid îi oficializase plecarea cu câteva ore înainte de meci.

Real Madrid a anunţat că va organiza marţi la prânz o conferinţă de presă pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Benzema, al doilea cel mai bun marcator din istoria clubului (354 de goluri în 648 de meciuri).

Preşedintele clubului, Florentino Pérez, va fi prezent.

Stiri recente

Ana Bogdan va participa la JO de la Paris

Ana Bogdan a spus într-un mesaj pe Instagram, că va participa la Jocurile Olmpice de la Paris, astfel că...