Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Barcelona surclasata in derbiul Cataluniei

Cu Ronaldinho revenit în primul unsprezece, FC Barcelona, campioana Spaniei şi a Europei, a pierdut clar, 1-3 în deplasare, meciul cu concitadina Espanyol, şi începe să aibe probleme în Primera Division.

Deşi a dominat la posesia balonului, Barcelona a avut mai puţine şuturi spre poarta adversă sau ocazii de gol şi a cedat clar în faţa contraatacurilor devastatoare ale lui Espanyol.

Luis Garcia a deschis scorul pentru gazde în minutul 31, finalizând o centrare perfectă a lui Raul Tamudo, rezerva de lux Javier Saviola a egalat în minutul 59, după o acţiune personală de toată frumuseţea, Raul Tamudo şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor în minutul 66, după o centrare excelentă a lui Rufete de pe partea dreaptă, pentru ca acelaşi Rufete să închidă tabela în ultimul minut, pasator fiind marcatorul primului gol, Luis Garcia. Espanyol – FC Barcelona 3-1 şi formaţia lui Frank Rijkaard rămâne la două puncte de lidera FC Sevilla dar ar putea fi egalată de marea rivală, Real Madrid.

Espanyol i-a folosit pe Kameni – Velasco (Sergio Sanchez), Jarrque, Torejon, Chica – Ivan De La Pena (Jonatas), Moises – Rufete, Luis Garcia, Riera – Raul Tamudo (Pandiani), în timp ce FC Barcelona a jucat cu Victor Valdes – Juliano Belletti, Marquez, Puyol, Van Bronckhorst – Xavi, Edmilson, Iniesta (Oleguer) – Giuly (Saviola), Gudjohnsen (Motta), Ronaldinho.

în celălalt meci al zilei, Valencia a surclasat cu 3-0 pe Levante graţie golurilor marcate de Hugo Viana, Fernando Morientes şi Fabian Ayala.

AmosNews. 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: