Barcelona surclasata in derbiul Cataluniei

Cu Ronaldinho revenit în primul unsprezece, FC Barcelona, campioana Spaniei şi a Europei, a pierdut clar, 1-3 în deplasare, meciul cu concitadina Espanyol, şi începe să aibe probleme în Primera Division.

Deşi a dominat la posesia balonului, Barcelona a avut mai puţine şuturi spre poarta adversă sau ocazii de gol şi a cedat clar în faţa contraatacurilor devastatoare ale lui Espanyol.

Luis Garcia a deschis scorul pentru gazde în minutul 31, finalizând o centrare perfectă a lui Raul Tamudo, rezerva de lux Javier Saviola a egalat în minutul 59, după o acţiune personală de toată frumuseţea, Raul Tamudo şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor în minutul 66, după o centrare excelentă a lui Rufete de pe partea dreaptă, pentru ca acelaşi Rufete să închidă tabela în ultimul minut, pasator fiind marcatorul primului gol, Luis Garcia. Espanyol – FC Barcelona 3-1 şi formaţia lui Frank Rijkaard rămâne la două puncte de lidera FC Sevilla dar ar putea fi egalată de marea rivală, Real Madrid.

Espanyol i-a folosit pe Kameni – Velasco (Sergio Sanchez), Jarrque, Torejon, Chica – Ivan De La Pena (Jonatas), Moises – Rufete, Luis Garcia, Riera – Raul Tamudo (Pandiani), în timp ce FC Barcelona a jucat cu Victor Valdes – Juliano Belletti, Marquez, Puyol, Van Bronckhorst – Xavi, Edmilson, Iniesta (Oleguer) – Giuly (Saviola), Gudjohnsen (Motta), Ronaldinho.

în celălalt meci al zilei, Valencia a surclasat cu 3-0 pe Levante graţie golurilor marcate de Hugo Viana, Fernando Morientes şi Fabian Ayala.

AmosNews. 

Stiri recente

Departamentul american al Justiţiei va plăti 100 de milioane de dolari gimnastelor agresate sexual de fostul medic al lotului naţional, pentru a pune capăt...

Departamentul american al Justiţiei va plăti aproximativ 100 de milioane de dolari unui număr de aproximativ o sută de...