Barcelona surclasata in derbiul Cataluniei

Cu Ronaldinho revenit în primul unsprezece, FC Barcelona, campioana Spaniei şi a Europei, a pierdut clar, 1-3 în deplasare, meciul cu concitadina Espanyol, şi începe să aibe probleme în Primera Division.

Deşi a dominat la posesia balonului, Barcelona a avut mai puţine şuturi spre poarta adversă sau ocazii de gol şi a cedat clar în faţa contraatacurilor devastatoare ale lui Espanyol.

Luis Garcia a deschis scorul pentru gazde în minutul 31, finalizând o centrare perfectă a lui Raul Tamudo, rezerva de lux Javier Saviola a egalat în minutul 59, după o acţiune personală de toată frumuseţea, Raul Tamudo şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor în minutul 66, după o centrare excelentă a lui Rufete de pe partea dreaptă, pentru ca acelaşi Rufete să închidă tabela în ultimul minut, pasator fiind marcatorul primului gol, Luis Garcia. Espanyol – FC Barcelona 3-1 şi formaţia lui Frank Rijkaard rămâne la două puncte de lidera FC Sevilla dar ar putea fi egalată de marea rivală, Real Madrid.

Espanyol i-a folosit pe Kameni – Velasco (Sergio Sanchez), Jarrque, Torejon, Chica – Ivan De La Pena (Jonatas), Moises – Rufete, Luis Garcia, Riera – Raul Tamudo (Pandiani), în timp ce FC Barcelona a jucat cu Victor Valdes – Juliano Belletti, Marquez, Puyol, Van Bronckhorst – Xavi, Edmilson, Iniesta (Oleguer) – Giuly (Saviola), Gudjohnsen (Motta), Ronaldinho.

în celălalt meci al zilei, Valencia a surclasat cu 3-0 pe Levante graţie golurilor marcate de Hugo Viana, Fernando Morientes şi Fabian Ayala.

AmosNews. 

Stiri recente

Aryna Sabalenka e campioana de la Australian Open! E primul titlu de Grand Slam pentru bielorusă

Finala de la Australian Open 2023 s-a jucat între Elena Rybakina și Aryna Sabalenka. Sabalenka a câștigat cu scorul de...