Avantajele amenajării terenului sportiv cu gazon artificial

 

Mii de case, companii, municipalități, spații publice și terenuri sportive au apelat de-a lungul timpului la gazon artificial pentru a oferi o soluție de amenajare a spațiului luxuriantă și atractivă, care necesită resurse și întreținere minime, economisind în același timp milioane de litri de apă în fiecare an.

Printre diferitele beneficii ale gazonului artificial am putea lua în considerare următoarele:

  1. Economisirea apei

Trecerea la gazon artificial permite persoanelor fizice, companiilor sau municipalităților să economisească semnificativ la facturile de apă și să sporească conservarea apei, un atu prețios pentru multe zone. Un teren sportiv poate economisi până la 70% din valoarea facturii de apă alegând iarba artificială.

  1. Aspect perfect indiferent de perioada anului

Cu ajutorul gazonului sintetic te poți bucura de un spațiu verde tot anul iar datorită noilor tehnologii aplicate pentru fabricarea sa, majoritatea peluzelor acoperite cu iarbă sintetică arată din ce în ce mai natural.

  1. Mai puțină întreținere

Odată instalată iarba artificială, tot ceea ce aceasta necesită este îndepărtarea frunzelelor și a impurităților printr-o periere ocazională.

  1. Nu are nevoie de pesticide sau îngrășăminte

Menținerea unui gazon natural verde, fără mușchi și dăunători necesită nu numai cosire și udare, ci necesită și utilizarea de pesticide și erbicide care se scurg prin sol. Aceste substanțe chimice sunt dăunătoare, poluante și prezintă adevărate amenințări pentru sănătatea jucătorilor.

Poți ajuta planeta instalând iarbă artificială. Aceasta este ecologică deoarece nu trebuie udată, deci nu există risipă de apă. În plus, nu trebuie să fie cosită, astfel încât se elimină emisiile de CO2 și utilizarea pesticidelor.

  1. Economisirea banilor

Gazonul artificial nu are nevoie de atât de multă apă sau de întreținere, ceea ce se traduce prin economisirea de bani pentru persoana fizică sau compania care o instalează. Prin urmare, în câțiva ani investiția făcută este recuperată.

  1. Utilitate în toate climatele

Un gazon artificial de pe un teren de sport nu va deveni noroios în urma ploii și va rezista oricăror condiții meteorologice nefavorabile în stare perfectă. Dacă se joacă pe el, jucătorii vor părăsi un teren perfect la sfârșitul fiecărui meci. Proprietățile ierbii artificiale o fac ideală pentru orice tip de climat.

  1. Rezistență

Deoarece iarba artificială poate rezista mai bine traficului continuu decât iarba naturală, multe școli și terenuri sportive aleg să instaleze gazon sintetic pentru locurile lor de joacă sau pentru facilitățile sportive.

Utilizarea gazonului sintetic pentru terenurile sportive a crescut. Pe lângă faptul că este rezistent și întotdeauna gata de utilizare, reduce riscul de rănire. În plus, reducerea bugetului de întreținere a terenurilor sportive eliberează noi fonduri pentru cluburi.

Pentru un teren multifuncțional cu evenimente și jocuri frecvente, iarba artificială este adesea cea mai bună soluție. Poți lua legătura cu cei de la Hattrick Sport care se ocupă de amenajarea terenurilor sportive cu gazon artificial. Pe parcursul timpului, compania a amenajat peste 450 de terenuri, peste tot în țară.

Indiferent că deții un teren de fotbal, tenis, handbal, rugby sau un teren multisport, Hattrick Sport poate fi prietenul tău de nădejde pentru amenajare. Solicită o ofertă personalizată direct pe site-ul lor web, www.gazonartificial.com.ro în secțiunea Contact.

 

 

 

Stiri recente

Ana Bogdan va participa la JO de la Paris

Ana Bogdan a spus într-un mesaj pe Instagram, că va participa la Jocurile Olmpice de la Paris, astfel că...