Asigurati-va device-urile cu Quickmobile.ro si puteti sta fara griji

 

Un smartphone reprezinta o investitie destul de costisitoare pe care cu totii ne dorim sa o facem pentru a avea un device performat si de ultima generatie, dar totusi este o investitie care trebuie sa fie facuta pe termen lung deoarece foarte multi oameni nu isi permit achizitionarea unui nou telefon in fiecare luna.

Alaturi de achizitionarea unui telefon mobil inteligent de top, o solutie foarte avantajoasa prin care putem proteja o astfel de investitie, este reprezentata de asigurare pentru telefoane pusa la dispozitie de cei de la Quickmobile.ro

Cu siguranta, plata pentru asigurarea telefonului mobil fie ca discutam despre un device cu Android sau cu Apple, va ofera liniste sufleteasca. Puteti avea incredere ca atunci cand ati fi pierdut, v-a fost furat sau deteriorat, telefonul dumneavoastra va fi inlocuit sau reparat.

Prima optiune pe care ar trebui sa o luati atunci cand asigurati un smartphone este sa verificati ce acopera garantia, astfel incat sa puteti fi siguri de alegerea facuta.

In ceea ce priveste serviciile celor de la Quickmobile.ro in materie de asigurare casco online pentru smartphone-ul dumneavoastra, lucrurile sunt foarte simple iar transparenta este totala. Tot ce trebuie sa faceti, este sa luati legatura cu echipa Quickmobile.ro si veti primi o oferta extrem de avantajosa.

Daca aceasta este toata protectia de care aveti nevoie pentru a putea dormi linistiti noaptea, atunci Quickmobile este raspunsul.

In ceea ce priveste aceasta asigurare casco online, este valabila nu doar pentru smartphone-uri ci si pentru tablete sau laptop-uri. Cei de la Quickmobile.ro pun la dispozitia celor care doresc un plus de siguranta pentru investiile lor, aceasta asigurare casco online reprezinta o premiera in Romania fiind primul serviciu de asigurare casco online pentru toti cei care doresc sa cumpere un nou telefon, o tableta sau un nou laptop, asigurare care este oferita prin intermediul brokerului de asigurari Marsh.

Pe langa toate acestea, accesand Quickmobile.ro va puteti bucura de o multime de facilitati. Pe langa faptul ca oricine are posibilitatea de a achizitiona produse la un raport calitate/pret foarte avantajos, mai exista si posibilitatea de a cumpara un device complet diferit din anumite puncte de vedere. Cu alte cuvinte, la numai un click distanta, pe Quickmobile.ro, puteti gasi si achizitiona smartphone-uri cu specificatii diferite, fiind device-uri produse pentru piete precum SUA sau Asia. De exemplu, aveti posibilitatea de a achizitiona versiunea preferata a device-ului dorit, versiune care este disponibila poate cu un procesor mai puternic sau cu o memorie RAM mai mare.

Un lucru este cert: In ziua de astazi, tehnologia face parte din viata noastra de zi cu zi, indiferent ca ne dorim sau nu acest lucru. Diversele device-uri precum smartphone-ul, o tableta sau laptop-ul, ne ajuta extrem de mult in a ne face viata mult mai simpla si mai practica din foarte multe puncte de vedere. Probabil cel mai important lucru este reprezentat de faptul ca avem posibilitatea de a comunica eficient, rapid si sigur, cu persoane aflate la mare distanta, precum si de a ne informa din tot felul de surse sigure.

La un ultim inventar facut, cei de la Quickmobile.ro dispuneau de peste 150 de brand-uri din domeniul IT&C, brand-uri precum Samsung, Apple, Lenovo, Sony, Asus si asa mai departe, precum si produse fashion precum Jean Paul Gaultier, Guess, Kenzo sau Moschino. La numai un click distanta, va puteti umple cosul electronic de cumparaturi, precum si cosul fizic daca doriti sa vizitati unul dinter magazinele din tara.

 

Stiri recente

Universitatea Craiova – FCU 1948 Craiova, scor 2-1. Toate golurile, marcate din penalti. Partida, întreruptă 10 minute

Universitatea Craiova a învins-o, scor 2-1, pe FCU 1948 Craiova, într-un meci din etapa a patra a Superligii. Toate...