Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Japonezul Miura Kazu are 54 de ani dar nu renunță la fotbal

Atacantul Kazuyoshi Miura, cel mai în vârstă fotbalist din lume, şi-a prelungit cu un an contractul cu echipa din prima ligă japoneză Yokohama FC.

El va împlini 54 de ani la 26 februarie 2021, cu o zi înainte de începerea noului campionat.

„King Kazu” este o legendă în Japonia. El a fost pe teren în 1993, când a avut prima ediţie a J League, campionatul profesionist japonez. Miura a marcat ultima oară împotriva formaţiei Thespakusatsu Gunma, în 2017, în divizia secundă a Japoniei, devenind cel mai bătrân jucător care a înscris într-un meci din liga profesionistă japoneză, la 50 de ani şi 14 zile.

Sezonul 2021 va fi cel cu numărul 36 pentru Miura ca profesionist, după ce şi-a început cariera la Santos, în Brazilia, în 1986, an în care a jucat şi la Palmeiras.

Miura a condus-o pe Verdy Kawasaki la titlu în 1993 şi 1994, înainte de a se transfera în Italia, unde a petrecut un an în Serie A, la Genoa. De asemenea, el a jucat în Croaţia şi Australia, precum şi la alte echipe japoneze.

goo
 Miura Kazu

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: