Ara Fitness Club – Corbeanca – rezultatele se vad atunci cand faci antrenamentele cu placere

Mă numesc Alberto Teodorescu, fac acest sport de 9 ani, la varsta de 13 ani am făcut fotbal, și în 2013 m-am apucat de fitness deoarece mi-a plăcut foarte mult și am vrut să-mi fac propria mea sală pentru a ajuta oamenii să atingă un țel” a declarat tânărul antreprenor care în anul cu cele mai multe provocări a avut ambiția și curajul de a deschide un nou centru de fitness în Corbeanca.

Un club de fitness atât pentru locuitorii din zona dar și pentru cei din apropiere. Mulți clienți venind chiar din București pentru a se antrena în această sala ultramodernă.

Principalele motive pentru care oamenii vin la sală sunt să slăbească, să își relaxeze mintea după o zi obositoare la muncă si pentru a-si îmbunătății starea de spirit pentru a doua zi.

În acest sens, Ara Fitness este locația ideală atât pentru cei care vor să facă sport de plăcere dar și pentru cei care caută performanță, beneficiind de aparatură modernă și diversificată dar și de sfaturile celor mai buni antrenori.

Luiza, antrenoarea de aerobic ne-a declarat: “ scopul meu este să îndemn lumea să facă mișcare și nu doar să o facă, ci și să se îndrăgostească de mișcare, fiind benefică pentru sănătatea fizică cat și pentru cea mentală … am observat de-a lungul timpului la clasele de grup că oamenii se motivează mai ușor

Dacă vrei să-ți depășești limitele să faci sport sau să-ți menții un stil de viață sănătos Ara Fitness Club este soluția perfectă pentru tine

Contact:

Ara Fitness Club

Soseaua Unirii 236, Complex Comercial, Moara Corbeanca.
office@arafitness.ro

0771 493 488 / 0314 253 228

https://www.facebook.com/arafitnessclub/

Stiri recente

Ana Bogdan a câştigat turneul WTA Parma Ladies Open

Ana Bogdan a câștigat turneul WTA 125 Parma Ladies Open, după ce a învins-o în finală pe slovaca Anna...