Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Anunțul făcut de Simona Halep după accidentarea la spate suferită în turneul de la Wuhan

Simona Halep s-a accidentat la Wuhan, în primul set al întâlnirii cu Elena Rybakina, și a abandonat de teamă ca situația ei medicală să nu se agraveze. Ea a plecat totuși la Beijing, acolo unde ar trebui să joace săptămâna viitoare. „Nu e niciodată plăcut să te retragi dintr-un meci. Din păcate, am avut spasme la spate și era prea dureros să pot continua. Voi merge mâine la Beijing, voi face tratament și rămân pozitivă că mă pot recupera rapid”, a fost mesajul Simonei Halep de pe Facebook. 

Anul trecut, în aceeași perioadă, Simona a acuzat probleme medicale și a ratat finalul de seon, inclusiv Turneul Campioanelor, de la Singapore.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: