Alexandreea Club Fitness@Spa, o poveste de succes de 7 ani

„Totul a început acum 7 ani, în data de 19.04.2010. Am pus un afiș mare și frumos și baloane turcoaz, am tăiat panglica, iar invitații nu au întârziat să apară. Apoi am sfințit locul. Am organizat maratoane, am încercat aparatele, am dansat, am făcut baloane de săpun și apoi ne-am aruncat la o bălăceală în piscină. Dar povestea nu se oprește aici. Continuă zi de zi în clubul nostru din Bulevardul Basarabia nr. 37-39. Te așteptăm și pe tine să faci parte din poveste”, a declarat Alexandru Hârleșteanu, patronul Alexandreea Club Fitness@Spa – centru ultramodern de mișcare și relaxare.

Alexandru Hârleșteanu este un mare pasionat al sportului. A cochetat în tinerețe cu mai multe discipline sportive la nivel profesionist și nici acum nu a renunțat la mișcare, jucând la nivelul 7 la Tenis Partner.

alex-tenis

Prin abilitățile sale manageriale, a fost mult timp alături de suflarea sportivă, mai întâi ca manager al Box Club ,,Alex Com”, între anii 1993-1999 și al Ligii de Box Profesionist, în perioada 1993-1998. Apoi a fost manager asociat al Handbal Club ,,Rapid-Alex Com”, între anii 1994-1995 și președinte al Ligii de Box Profesionist, în 1997.

A sala

Dar visul lui cel a fost să ajute oamenii să facă mișcare. Și să se relaxeze. Astfel că acum 7 ani a construit un complex ultramodern de mișcare Alexandreea Club Fitness@Spa, care este o adevărată oază de relaxare.

alex-simonaa-683x1024

A-fitness

Unde vin să se pregătească sportivi, printre care componeți ai loturilor naționale de la diverse discipline sportive, campioni mondiali, artiști, precum Horațiu Mălăele, Victor Yila, Adrian Enache, Andrei Ștefănescu, dar și o sumedenie de cetățeni străini.

Aa-675x400

A-victor-1024x683

Alexandreea Club Fitness & Spa are o suprafață de aproximativ 3500 mp și oferă acces la sala de fitness, aerobic, cycling, piscină, saună, jacuzzi, masaj, cosmetică, cabinet de evaluare nutrițională, solar, la un teren acoperit de fotbal, cu suprafață de joc artificială si parcare privată.

A-1

A-fotbal

Piscina semiolimpică a clubului are o noua față, sauna finlandeză fiind recent modernizată, iar jacuzzi-ul este de ultimă generație.

A-bazin

La piscină se mai face inițiere la înot sau Aqua Gym. De asemenea, începând cu luna octombrie a anului 2015, sala de fitness este dotată cu cele mai noi și moderne aparate cardio din Romania.

a - colaj

Este vorba despre gama de varf a tehnicii moderne în domeniul aparatelor cardio, întreaga gamă de top a acestor aparate fiind dotată cu Active Wellness TV cu DVB-T integrat și digital receiver IPOD încorporat.

 

Stiri recente

Grupul Rapidistilor Aristocrati, super bilet câștigător în Super Social!

Grupul Rapidistilor Aristocrati are un super bilet câștigător în în SuperSocial Superbet Hai și tu în SuperSocial, inspiră-te din cele...