22.02.2022 „nyan-nyan-nyan” Ziua Națională a Pisicilor în Japonia

22.02.2022 „nyan-nyan-nyan” Ziua Națională a Pisicilor în Japonia. Singura zi palindrom din 2022, informează totceeaceeste.ro!

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care a fost moderată de Ileana Vlăduț, i-a ca invitați pe Gina Vlad-Alban, proprietara felisei „Gina’s Dream” și pisicile Espaso și Zigo din rasa Main Coon.

Gina Vlad a vorbit despre felisa „Gina’s Dream” și despre pisicile din rasa Main Coon din România. Rasa de pisici Maine Coon a apărut pentru prima dată în America de Nord, statul Maine (de une îi provine și numele). Se presupune că este înrudita cu Pisica Siberiană și Pisica Norvegiană de Pădure. Mai este denumita si “Uriașul Blând” datorită faptului că este cea mai mare pisică domestică și pentru că este sociabilă.

Iar Ileana Vlăduț a spus în cadrul emisiunii despre terapiile pentru animale: „Si animalul tau poate fi mai vesel si mai sanatos cu Remedii florale Bach. Si animalele au personalitatea lor si pot fi tratate cu remedii florale Bach!. Ele reactioneaza la stimuli externi si isi exprima sentimentele intr-o maniera proprie. Sa nu va ganditi ca ele n-ar avea emotii! Ca si noi, pot fi stresate, pot suferi de frica, de singuratate, de nerabdare si chiar de…. gelozie! Pot avea socuri afective, ori probleme de adaptare. Pot fi agresive, prea entuziasmate sau din contra … prea timide! Pot suferi de dorul stapanilor sau al altor prieteni necuvantatori … si lista poate continua. Toate acestea determina modificari comportamentale, schimbari de obiceiuri sau preferinte alimentare. Acesta este modul animalelor de a ne …vorbi si de a ne semnala ca ceva este in neregula cu ele. Trebuie doar sa le observam, sa decodificam mesajele pe care ni le transmit si sa folosim remediile potrivite pentru a restabili echilibrul emotional. Atitudinea fata de boala conteaza si in cazul animalelor.

Un animal fericit se va vindeca mai repede si va fi mai sanatos!

Remediile florale au multiple utilizari in terapia si ingrijirea animalelor:
–    ajutor in dezvoltarea capacitatilor de invatare si cognitive
–    remediu pentru frica, fobii si anxietate
–    pierderea poftei de viata, a increderii sau a bucuriei de a trai
–    tulburari obsesiv-compulsive
–    recuperarea dupa operatii si boli
–    salvarea si recuperarea animalelor traumatizate sau maltratate.

Remediile sunt un aliat pretios si in perioada dresajului. Animalele tinere nu isi vor mai pierde interesul, se vor concentra si vor deprinde mai repede si mai usor “bunele maniere”.

Administrarea remediilor florale la animale

Se poate face o sticluta de tratament, combinand pana la 6 – 7 remedii odata. Puteti adauga picaturile in bolul cu apa de baut sau in hrana animalului. Doza obisnuita este de 4 picaturi, luate de cate 4 ori pe zi sau 8 picaturi, de 2 ori pe zi, in functie de cum se potriveste cu nevoile de hrana. Alte moduri de administrare includ picurarea pe mana, pentru a fi linse de catre animal. Remediile puse pe bucatele de paine sau biscuiti absorbanti pot fi gustari excelente sau recompense pentru dresaj.

Remediul de urgenta  
Exista o combinatie gata preparata  – Rescue remedy –  care se administreaza atunci cand apar situatii de urgenta, acute (soc, accidentetraume, teroare…) si nu exista timpul necesar pentru a face o selectie personalizata. In aceste cazuri, picaturile seadministreaza  cat mai rapid posibil si in mod repetat, la  intervale de cateva minute, pana cand animalul incepe sa devina calm.

Administrat  inaintea  vizitei la medicul veterinar, Remediul de urgenta calmeaza animalele speriate sau anxioase!

Remediul de urgenta exista atat sub forma de picaturi, spray, cat si bomboane gumate!

Folositi aceasta metoda blanda pentru prietenii dumneavoastra necuvantatori!
Aratati-le ca va pasa de sanatatea, dar si de sentimentele lor!”, declară Ileana Vlăduț, care va vorbi în cadrul emisiunii despre terapiile pentru animale.

Stiri recente

Olympique Marseille și AS Roma, în semifinalele Europa League

Olympique Marseille s-a calificat în semifinalele Ligii Europa după ce a dispus la lovituri de departajare de formaţia portugheză...