Campionatul Judeţean al Cluburilor şi Palatelor Copiilor la tenis şi-a desemnat câştigătorii

Written by Luana ARSENE

Baza Tenis Club Curtea de Argeş a găzduit competiţia tradiţională dedicată copiilor legitimaţi în cadrul cluburilor şi palatelor copiilor din judeţul Argeş, informează Argeș Expres.

. Meciurile s-au desfăşurat la simplu, pe categorii de vârstă de 10, 12, 14 şi 16 ani – băieţi şi fete. După 2 zile de întreceri spectaculoase, cu o vreme favorabilă, pe cele 4 terenuri de la cocheta bază de pe str. Barajului, directorul turneului, prof. Gheorghe Borţan, ne-a pus la dispoziţie lista câştigătorilor. Astfel, la categoria 10 ani-fete, pe primele 3 locuri s-au clasat: Ilinca Măniţă (Curtea de Argeş), Daria Anghelescu (Piteşti) şi Raluca Măniţă (Curtea de Argeş). La aceeaşi categorie de vârstă, dar în proba băieţilor, câştigător a fost desemnat Alexandru Popa (Piteşti), urmat de Denis Cucu (Curtea de Argeş) şi Mario Mihăilă (Piteşti). La 12 ani fete a triumfat Daria Cristescu (Curtea de Argeş), fiind urmată în clasament de Andreea Voicu (Piteşti) şi Diana Holdiş (Curtea de Argeş). La categoria 12 ani băieţi, marele premiu i-a revenit lui Erik Jurubiţă (Piteşti), urmat de Cezar Dinescu şi Darius Neacşa, ambii din Curtea de Argeş. În fine, la 14 ani fete, competiţia a fost acerbă, iar marea câştigătoare a fost Adriana Anghel, urmată de Luana Pătru – ambele din Curtea de Argeş, iar pe poziţia a treia s-a clasat Naiana Luţă (Piteşti). La categoria 14 ani băieţi, Victor Dumitru a urcat prima treaptă a podiumului, urmat îndeaproape de Mario Ancuţa şi Alexandru Măniţă, amândoi din Curtea de Argeş.

Organizatorul Campionatului Judeţean al Cluburilor şi Palatelor Copiilor a fost Tenis Club Curtea de Argeş. Partenerul oficial al turneului a fost Dr. Oetker Romania. Sponsorii ediţiei 2019 au fost: Păstrăvăria Brătioara, Vodafone, Steinel, Euro Tehno Group, Karcher, Annabella, Râureni, Hotel Posada, Consiliul Local Curtea de Argeş şi Consiliul Judeţean Argeş. Parteneri media: Radio Argeş Expres şi Ziarul Argeş Expres. Promotorul turneului a fost SCG – Smart Corporation Group.

Stiri recente

Planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice de la Paris au fost furate dintr-un tren

O geantă în care se aflau un computer şi două stick-uri de memorie USB care conţineau planurile de securitate...