Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Magazin TV

(VIDEO) Peste 450 de copii din 4 țări au participat la Turneul internațional de judo “Alina Dumitru”

Turneul Internaţional de judo pentru copii “Alina Dumitru” a strâns pe tatami peste 460 de micuţi judoka de la 45 de cluburi din 4 ţări: Marea Britanie, Spania, Republica Moldova şi România.

„Multumirile noastre se îndreaptă catre toate cluburilor participante din Romania, Marea Britanie, Republica Moldova și Spania, dar in mod special spre micii judoka pentru nivelul ridicat de pregatire sportiva si fair play.


Cu suportul logistic al partenerilor nostri: Primaria Chiajna, Concordia Chiajna, Federatia Romana de Judo, CSA Steaua, Asociatia Alina Dumitru si a inimosilor voluntari, am reusit sa desfasuram competitia in conditii optime. Multumim in mod deosebit sponsorilor Turneului: IPPON GEAR Romania, Fundația AlexandrionSfintii Arhangheli – recuperare medicala si sportiva, Brenntag, CEDRU, Redis NutritieAQUA Carpatica si F.M. MEDIDENT pentru ca au incredere in viitorul sportului romanesc si investesc in acest sport minunat – JUDO. Mult spor in pregatire! Va asteptam si la anul!”, este mesajul organizatorilor.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: