Zotta: Plecarea lui Ganea este o pierdere pentru Rapid

Dirctorul general al clubului Rapid, Constantin Zotta, a declarat ca doreste sa perfecteze intr-un timp cat mai scurt transferul lui Ionel Ganea la Poli Timisoara. Oficialul giulestean nu si-a ascuns dezamagirea ca atacantul va parasi echipa, insa spera ca aducerea lui Stefan Grigorie sa compenseze plecarea acestuia.

“Trebuie sa rezolvam ultimele detalii financiare si sper ca intr-o ora si jumatate sa fiu in avionul de intoarcere. Ganea e o pierdere pentru noi, dar speram ca Stefan Grigorie sa fie un castig mai mare. Sunt convins ca va fi acceptat de catre fanii nostri, chiar daca a jucat la Dinamo, pentru ca este un caracter puternic”, a spus Constantin Zotta.

Atacantul Ionel Ganea si directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, au ajuns vineri la Timisoara cu aproape de trei ore intarziere, fiind transportati de la aeroport la sediul clubului Poli cu o limuzina de lux, de culoare neagra si lunga de 12 metri. Cei doi nu au fost asteptati insa de niciun oficial al clubului de pe Bega.

Ionel Ganea i-a comunicat patronului George Copos ca isi doreste sa plece de la Rapid si a primit de la acest un act care ii confera libertatea de a se transfera la orice alta echipa.

Stiri recente

Atletico, Lazio, Dortmund şi Barcelona s-au calificat în optimile Ligii Campionilor

Atletico Madrid, Lazio Roma, Borussia Dortmund şi FC Barcelona s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor.. Într-un meci...