Ganea: Vreau sa plec de la Rapid

0
130

Atacantul Ionel Ganea (foto) a declarat ca vrea sa plece de la Rapid pentru ca nu intentioneaza sa stea la mila principalului actionar al clubului giulestean, George Copos.

“Am discutat la telefon cu domnul Copos si mi-am exprimat dorinta de a pleca de la Rapid. Daca dinsul vrea sa-mi duc contractul pina la sfirsit, mi-l voi duce, pentru ca eu imi respect contractele. Dar sa se stie ca eu nu stau la mila lui George Copos”, a spus Ganea.

Intrebat daca are oferta de la Poli Timisoara, Ganea a raspuns: “Eu nu pot sa vorbesc despre asa ceva, despre alte cluburi. Deocamdata sunt jucatorul Rapidului sub contract. Acum sunt in vacanta, mai multe poate o sa aflu cind ma intorc”.  

Ionel Ganea a fost transferat de Rapid de la Dinamo in luna decembrie a anului trecut in schimbul a 150.000 de euro. El a semnat atunci un contract pe patru ani si jumatate cu Rapid, primind garantii din partea actionarului majoritar George Copos ca la finalul carierei de jucator va fi numit vicepresedinte al gruparii giulestene.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here