Ganea: Echipa nationala este un capitol inchis pentru mine

Atacantul Ionel Ganea, proaspat transferat la Poli Timisoara, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca isi doreste sa atinga obiectivele propuse cu noua sa formatie.

„Mi-am dorit sa plec de la Rapid si nu mai vreau sa fiu intrebat de aceasta echipa. Acum vreau sa o ajut pe Poli sa-si indeplineasca obiectivele. Acest lucru este cel mai important in acest moment. Nu vreau sa ma razbun pe nimeni, nu am de platit polite, vreau doar sa-mi ajut noua echipa”, a declarat Ionel Ganea.

Ganea nu crede ca va mai fi convocat la echipa nationala. „E clar ca nu ma mai gandesc la echipa nationala. Este un capitol inchis pentru mine. Doar daca se accidenteaza Mutu si Marica vreo sase luni am si eu loc”.

La randul sau, fostul stelist Stelian Stancu a afirmat ca este fericit de alegerea pe care a facut-o, considerand ca prin venirea la Poli Timisoara va avea ocazia sa evolueze mai des in Liga I: „Sper sa joc cat mai mult pentru aceasta echipa. Ma bucur ca acum pot vorbi mai mult cu presa si sper sa-i fac fericiti pe suporteri”.

Ionel Ganea, Stelian Stancu si Ciprian Dancia au fost prezentati oficial, vineri, intr-o conferinta de presa, ca jucatori ai Politehnicii Timisoara. La intalnirea cu reprezentantii mass-media au mai participat patronul Marian Iancu, directorul executiv Gheorghe Chivorchian si antrenorul Dusan Uhrin jr.