Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Monden

Zendaya, într-o super reclamă la Super Bowl

Cea de a 56-a ediție a  Super Bowl, marea finală a campionatului american de fotbal, are loc duminică, 13 februarie, în Los Angeles (14 februarie în România).

Meciul se joacă între Los Angeles Rams și Cincinnati Bengals, primii fiind considerați favoriți. Dr Dre, Snoop Dogg, Eminem, Kendrick Lamar și Mary J Blige vor cânta la pauză.

Los Angeles Rams sunt câștigătorii conferinței NFC, încheind sezonul cu 12 victorii și 5 înfrângeri. Rams ca echipa are un titlu de Super Bowl în istorie, în 1999, și a jucat în Super Bowl 2018.

Cincinnati Bengals este echipa câștigătoare a conferinței AFL, cu 10 victorii și 7 înfrângeri. N-au nici un titlu de Super Bowl la activ, dar au mai jucat finala de 3 ori, deși ultima oară în 1988.

Super Bowl-ul se joacă în Inglewood, California, lângă Los Angeles, pe stadionul de casă al echipei Rams.  Meciul va fi transmis de NBC în SUA. La noi de nimeni, desigur. Reclamele s-au vândut chiar și cu 7 milioane de dolari pentru un slot de 30 de secunde.

Revista Sport Magazin continuă proiectul în care difuzează cele mai bune videoclipuri din istoria sportului. Una dintre reclamele care ne-au atras atenția care va fi difuzată în pauzele de publicitate ale finalei Super Bowl din acest wwek-end  o are ca protagonsită pe Zendaya, actrița de succes din Dune, Euphoria și SpiderMan.

Zendaya joacă rolul Sally care vinde scoici în călătoria spre a deveni o antreprenoare de succes.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: