Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

VIDEO: FC National – Unirea Urziceni 0-2

În ultimul meci din etapa a 23-a a Ligii I la fotbal, FC Naţional a pierdut pe teren propriu cu 0-2 meciul cu Unirea Urziceni şi echipa lui Sorin Cârţu este ca şi retrogradată aflându-se la 13 puncte de salvare şi la -19 în clasamentul adevărului.

Echipa de mercenari de la FC Naţional continuă să se scufunde şi după etapa a 23-a, bancarii nereuşind să oprească Unirea lui Dan Petrescu din încercarea de îndeplinire a obiectivului, salvarea de la retrogradare.

Aflată la debutul în Liga I, Unirea a pus la respect formaţia bancară chiar în Cotroceni, Bogdan Mara şi Bogdan Stancu marcând în prima repriză pentru un 2-0 sec al oaspeţilor.

După pauză Naţionalul a atacat steril iar elevii lui Dan Petrescu au evoluat cu mai multă luciditate şi au menţinut rezultatul de pe tabelă şi cu ajutorul portarului Bogdan Stelea care a închis poarta la şuturile lui Herea, Chihaia şi Martins.

Dacă soarta lui FC Naţional pare deja pecetluită, Sorin Cârţu având şanse minime să salveze şi această corabie de la înec, Unirea lui Dan Petrescu a ajuns pe locul 11, la şase puncte de zona fierbinte a retrogradării.

Sorin Cârţu a început cu Nae – Ilin, Sandulovic, Martins, L. Rusu – Borbely, Lincar, Panc, Herea – Chihaia, I. Savu, au mai jucat Pelecaci, Şt. Marcu şi Papură, în timp ce Dan Petrescu a răspuns cu Stelea – E. Nicu, Galamaz, D. Munteanu, Bordeanu – Haciatrian, V. Negru, Mara, Cr. Constantin – Bilaşco, B. Stancu, au mai jucat Onofraş, Ciprian Petre şi Pădureţu.

Citeste mai multe!