Rednic, nemultumit de evolutia echipei sale

Dinamo rămâne cu o singură victorie oficială în 2007 şi după meciul de la Arad, cu UTA lui Marius Lăcătuş, iar antrenorul Mircea Rednic a ajuns la capătul răbdării: “La cum am jucat, n-aveam cum să câştigăm azi”.

Atacul magic Niculescu – Dănciulescu continuă să dea rateuri în Liga I. Lider detaşat, Dinamo a fost salvat la Arad de vârful echipei secunde, Liviu Ganea, iar antrenorul Mircea Rednic a răbufnit la final, când şi-a acuzat jucătorii de lipsă de atitudine.

“Mental şi fizic n-au fost în regulă. N-aveam cum să câştigăm astăzi. Este nu ştiu al câtelea gol primit din fază fixă, normal că sunt supărat pe jucători”, a declarat Mircea Rednic.

“Nu-mi explic la 1-0 în repriza a doua de ce ne-am retras prematur, am jucat foarte aproape de poarta noastră”, a declarat antrenorul arădenilor, Marius Lăcătuş.

Aflaţi la 12 puncte distanţă de locul 2, CFR Cluj, dinamoviştii nu-şi fac probleme în privinţa cuceririi unui nou titlu de campioană.

“Sunt multe puncte avans şi a intervenit o relaxare”, a declarat fundaşul dinamovist Cosmin Moţi.

“Nici o echipă din lume nu câştigă toate meciurile”, l-a completat şi colegul său cristian Pulhac.

Stiri recente

Dosar penal in rem pentru distrugere şi tulburarea ordinii publice în conflictul dintre suporteri înaintea meciului Rapid – UTA. Patru persoane au avut nevoie...

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, că înaintea meciului Rapid - UTA, a avut loc în...