VIDEO: Craiova – Gloria Bistrita 1-2

0
107

Universitatea Craiova continuă să dezamăgească în meciurile în care a avut terenul suspendat. După 0-0 cu Rapid, oltenii au pierdut cu 1-2 meciul cu Gloria Bistriţa, cedând astfel cinci din ultimele şase puncte puse în joc în meciurile de acasă.

Formaţia lui Ştefan Stoica şi-a pus mari speranţe în jocul cu Gloria Bistriţa pentru o victorie care să îndepărteze Universitatea de zona fierbinte dar excelentul colectiv propus de Ioan Sabău continuă să facă minuni.

După o prima repriză ştearsă, Njock a deschis scorul în minutul 64 cu un şut superb, sub transversală, dar totul a fost un simplu foc de paie căci Zaharia a reuşit o dublă pentru Gloria în opt minute cu două reluări spectaculoase şi a închis tabela.

Cu 11 etape înainte de finalul sezonului, Universitatea se află îmediat deasupra zonei retrogradării, la cinci puncte de primul loc periculos, în timp ce Gloria a urcat pe un surprinzător loc cinci, peste Politehnica Timişoara şi la numai patru puncte de Rapid şi Steaua.

Universitatea Craiova – Gloria Bistriţa 1-2 (0-0).

Au marcat: Njock (64)/ Zaharia (72, 79). Cartonaşe galbene: Roszel (43). Cartonaşe roşii:

U. Craiova: Bornescu – Dănănae, Mitchell, Stoica, Velcovici – Dina (Fl. Pârvu 62), Săceanu (Baird 80), Rose – Costea (Ciucă 62), Njock, Wobay. Antrenor: Ştefan Stoica.
Gloria: Albuţ – D. Matei, Abrudan, Mureşan, Sepsi – Predescu (Damian 82), Ad. Nalaţi, R. Mărginean, Sg. Costea (Băd 88) – Roszel, D. Zaharia. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here