“Urmează-ți visul”, cu Andreea Prisăcariu. Despre prietenia cu Iga Swiatek – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33 a avut-o ca invitată specială pe jucătoarea de tenis Andreea Prisăcariu.

Andreea a vorbit cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac despre importanța competițiilor internaționale în lansarea către performanță a copiilor.

Ea a oferit recent o demonstrație de tenis copiilor participanți la Dr. Oetker Junior Trophy.

De asemenea, Andreea a vorbit despre prietenia ei cu nr. 1 WTA, Iga Swiatek. Ele s-au întâlnit prima dată în 2016, într-un meci România – Polonia. La Tenis Club Curtea de Argeș. “Iga se distanța încă din 2016 din punct de vedere fizic. Atunci am jucat contra Majei Chwalinska, care a fost prezentă și anul acesta la Billie Jean King Cup.

E tot din generația noastră, este la ora actuală în top 200 WTA. Cu Iga nu m-am întâlnit doar atunci la Curtea de Argeș. Ne-am întâlnit și la alte europene. Prietenia cu Iga a durat de la vreo 13 până pe la 16 ani. După care am luat-o pe drumuri separate. Cu ea am avut și o finală de Tennis Europe, în Polonia, la ea acasă. Cred că aveam în jur de 16 ani. Am pierdut atunci cu scorul 7-5, 6-0, ceva de genul ăsta.

Cu Maja am rămas prietene, m-am întâlnit la mai multe turnee. La un moment dat ea a fost înaintea Igăi. Până și-a reglat Iga tot ce avea de reglat…. Cu Bianca Andreescu m-am intersectat la Mondiale. Când am legat o amiciție doar pe perioada acelui turneu. Și atât”. A declarat Andreea în cadrul emisiunii Business Philosophy, intitulată “Urmează-ți visul”.

De asemenea, Andreea Prisăcariu a vorbit despre industria tenisului și planurile ei de viitor.

Redactorul Șef al Revistei Sport Magazin, Mihai Igiroșanu, a prezentat Rubrica de Pariuri Sportive „Pontul Verde”.

Terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat în cadrul emisiunii rubrica intitulată „Alegeri Potrivite”.

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...