Unii fac sport pe teren, alții fac sport în fața ecranelor

Știm cu toții celebra recomandare pentru o viață sănătoasă: hidratare corespunzătoare, somn pe măsură și sport. O viață activă este de preferat și merită de accentuat acest aspect, de vreme ce în zilele noastre chiar și locurile de muncă sunt adesea despre orele petrecute în fața ecranelor. În societate puternic digitalizată se pare că am uitat despre plăcerea sportului, a mișcării în aer liber.

 

Cum jonglăm între viața privată și cea profesională și când avem timp de sport?

 

Pentru cele care lucrează la un studio de videochat din Bucuresti cu aparatura moderna viața profesională și cea personală se împletesc armonios. Modelele, așa cum sunt numite fetele din echipă, lucrează în ture, program flexibil și pot alege cum le este mai practic să lucreze în decursul unei luni: dimineață, după masă sau program intermediar.

 

Timp de sport ar avea oricine care lucrează echilibrat, adică 8 ore. Sau cel puțin în timpul liber ar fi de preferat să opteze pentru activități ce îi țin în mișcare, nu cele statice.

 

O altfel de relaxare în timpul liber – ce preferăm dacă sportul nu face neapărat parte din viețile noastre?

 

Viața sănătoasă nu este doar despre ce și cât mâncăm, despre câte pofte ne facem, cât de bine urmăm sfaturile medicale. Este, de fapt, despre un cumul de factori ce mențin un echilibru în viețile noastre. Dacă sportul nu este neapărat parte din programul zilnic cum putem compensa? Cu diete echilibrate, cel puțin și cu activități de relaxare.

 

Călătoriile – cu cât sunteți mai dornici să vă petreceți timp în natură, plimbându-vă sau făcând activități fel de fel dar nu statice, cu atât mai bine. Poate că ați simțit cel puțin o dată ce înseamnă oboseala post concediu; plecați cu gândul să vă relaxați și parcă vă întoarceți cu mult mai obosiți ca niciodată. De ce? Pentru că ați cutreierat în lung și în lat străzile, cartierele, plajele sau centrele urbane. Plăcerea de a descoperi ceva nou compensează cu efortul depus să vă plimbați îndelung.

 

Modelele de la Prime Studios au parte de city break-uri drept bonusare pentru cumulul celor mai multe ore petrecute online. Astfel de premii sunt extrasalariale, dar și de un mod de încurajare privind necesarul de activitate fizică zilnică.

 

Sportul în fața ecranelor

 

Cumva tendințele societății actuale sunt bine conturate și greu ne putem dezice de ele. Lucrăm online pentru că este mai eficient și mai practic. Iată exemplul celor din lumea de videochat, ce pot susține o activitate din care câștigurile sunt foarte mari, fără să implice vreodată întâlnire face to face cu membri.

 

Sportul în fața ecranelor însă nu este posibil. Cheia este să găsim echilibrul în tipurile de activități desfășurate zi de zi. Când sunteți echilibrați mintal și mulțumiți de viața trăită parcă și cheful de diverse activități este altul. Creați-vă confortul necesar, pentru că sunteți singurii responsabili de asta!

 

Viața din spatele ecranelor, adică realitatea zilelor noastre, este benefică într-o oarecare măsură. Nu puneți însă în seama acestui aspect lipsa de sport.

 

 

 

 

Contact:

Adresa: Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

 

 

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...