Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Un nou stadion de top! Arena din Târgu Jiu a fost inaugurată

Primul meci al etapei 14 din Liga 2 Casa Pariurilor, Pandurii Lignitul – Universitatea Cluj, s-a disputat pe noul stadion din Târgu Jiu.

Construcția arenei de 12.500 de locuri a început în 2015 și a fost finanțată de Compania Națională de Investiții. După ce a obținut toate avizele, stadionul a fost omologat în această lună, iar vineri seara a găzduit prima partidă.

Aproximativ 8.000 de spectatori s-au aflat în tribune la meciul pe care Pandurii l-a pierdut la limită, 0-1, în fața Universității Cluj. Unicul gol al partidei a fost înscris de Daniel Pârvulescu, în minutul 17.

Mai înainte, pe noul stadion s-a disputat un meci demonstrativ în care au evoluat mai mulți foști fotbaliști ai Pandurilor, dar și foști internaționali. Au fost prezenți, printre alții, Emil Săndoi, Adrian Ilie, Silvian Cristescu, Augustin Călin, Damian Militaru, Dennis Șerban.

Cu ocazia acestui eveniment, campioana olimpică Constantina Diță-Tomescu a tăiat simbolic panglica alături de cel mai vârstnic suporter al echipei Pandurii Târgu Jiu, Valeriu Andronache, 88 de ani, și de unul dintre cei mai talentați juniori ai clubului, Fabian Gheorghescu, 9 ani.

Sursa: frf.ro

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: