Un moldovean vrea sa cumpere AC Milan

Fondatorul World Lab Technologies, Alexandr Jucov, care are origini in Republica Moldova, a confirmat ca e interesat de cumpararea pachetului majoritar al clubului din Serie A, AC Milan.

“Alexandr Jucov, un om de afaceri de top, originar din Republica Moldova si fondator al World Lab Technologies, si-a exprimat interesul de a achizitiona majoritatea actiunilor lui AC Milan, club din Serie A. Aceasta achizitie va implini dorinta de mai mult timp a domnului Jucov, aceea de a fi implicat activ in sport ca afacere, care a adoptat accelerat noi tehnologii si masuratori pe baza de date metrice”, a transmis compania lui Jucov, conform Football-italia.net.

Clubul italian, care a castigat 18 trofee de campioana, e detinut de Elliott Management, dar si-ar putea schimba actionariatul, din nou, dupa ce a mai trecut prin mainile lui Yonghong Li si Silvio Berlusconi.

Jucov este originar din Republica Moldova, iar in ultima perioada a incercat sa cumpere platforma TikTok.

“Sunt Alexandr Jucov, nascut la 12 martie 1969 in Chisinau si provin dintr-o familie cu o lunga istorie de valori morale solide, iar educatia primita de la parintii mei, tatal meu fiind inginer, iar mama mea fiind doctor, m-a ajutat sa-mi construiesc o cariera de succes, bazata pe principii pragmatice”, se caracterizeaza omul care vrea sa o preia pe AC Milan, pe site-ul oficial. Compania condusa de Jucov se bazeaza pe cercetarea si dezvoltarea de noi tehnologii in energia regenerabila, mobilitate sustenabila, logistica si proiecte de infrastructura.

AC Milan e pe locul secund in Serie A, cu 53 de puncte, dupa 25 de etape, dupa ce a fost lider in Italia in acest sezon. Pentru AC Milan evolueaza fostul portar al nationalei Romaniei, Ciprian Tatarusanu, care are statutul de rezerva.

Stiri recente

FC Rapid a învins FC Voluntari, scor 4-1. Dugandzic, hattrick și a devenit golgeterul Superligii

FC Rapid a învins, acasă, scor 4-1, pe FC Voluntari, în etapa a XXIV-a din Superligă. Marko Dugandzic a...