Un fan brazilian anonim i-a lăsat prin testament moștenirea lui… Neymar Jr.

Un fan brazilian anonim, în vârstă de 30 de ani, cu o sănătate precară, i-a lăsat prin testament moștenirea lui… Neymar Jr.

El a declarat că, dincolo de iubirea pentru echipa naţională şi pentru moştenirea fotbalistică a Braziliei, s-a identificat cu Neymar, ceea ce l-a determinat să îl treacă oficial pe atacantul brazilian în testamentul său.

“Îmi place Neymar, mă identific foarte mult cu el. Sufăr şi eu de defăimare, sunt şi foarte familist, iar relaţia cu tatăl său îmi aminteşte foarte mult de relaţia mea cu tatăl meu, care a decedat

Nu am o stare de sănătate foarte bună şi, din această cauză, am văzut cu adevărat că nu am cui să las lucrurile mele… Nu aş vrea ca guvernul sau rudele cu care nu mă înţeleg să îmi ia lucrurile.

Ştiu că, mai presus de toate, nu este lacom, ceva cam rar în zilele noastre”, a declarat el într-un interviu acordat presei locale.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani a adăugat că a mai încercat, fără succes, să îi dea bunurile sale internaţionalului brazilian, dar testamentul a fost o modalitate legală de a face acest lucru, iar documentul a fost semnat de un birou notarial din Porto Alegre.

Neymar, legitimat la Paris St Germain, este unul dintre sportivii cel mai bine plătiţi din lume, cu venituri estimate la 85 de milioane de dolari pentru 2023, potrivit Forbes.

Stiri recente

Stéphanie Frappart va arbitra finala Cupei Greciei

Stéphanie Frappart va arbitra finala Cupei Greciei, dintre Panathinaikos şi Aris FC, care va avea loc în data de...