UEFA a inspectat stadionul din Piatra Neamt

0
131

Stadionul din Piatra Neamţ a fost inspectat de UEFA pentru omologare, în vederea meciului România – Luxemburg. După ce a întocmit un raport scris şi un set de fotografii, inspectorul UEFA a declarat că, în cazul unui răspuns favorabil, arena din Piatra Neamţ va putea găzdui doar meciul din preliminariile pentru Campionatul European.

UEFA l-a trimis pe inspectorul David Petriasvili pentru întocmirea dosarului necesar acreditării arenei din Piatra Neamţ, după ce Federaţia Română de Fotbal a propus această arenă pentru disputarea partidei cu Luxemburg, din preliminariile Euro 2008.

Cu toate că au fost investiţi aproximativ trei milioane de dolari în stadion, delegatul UEFA a recomandat instalarea de toalete ecologice în afara arenei, schimbarea barelor porţilor, şi achiziţionarea unui tăvălug pentru nivelarea gazonului. Trimisul UEFA a precizat că a făcut un raport scris completat de un set de fotografii şi a precizat că nu el este cel care va da verdictul final.

Deşi raportul urmează a fi analizat de comisia specializată a forului european, surse din FRF au afirmat că şansele ca stadionul din Piatra Neamţ să găzduiască partida cu Luxemburg sunt destul de mari.

realitatea.net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here