Mobitelco a pierdut si returul cu Apollon Limasol

Vicecampioana României la baschet masculin, Universitatea Mobitelco Cluj Napoca, a fost învinsă şi pe teren propriu de “Pizza Express” Apollon Limassol, scor 86-75, în sferturile de finală ale FIBA EuroCup Challenge.

Susţinuţi frenetic de aproximativ 3.000 de spectatori care au umplut până la refuz Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj Napoca, baschetbaliştii de la U Mobitelco nu au reuşit să răstoarne scorul din tur, 71-82 cu “Pizza Express” Apollon Limassol, şi au fost eliminaţi din sferturile de finală ale FIBA EuroCup Challenge.

Deşi au declarat în dese rânduri înaintea partidei că pot întoarce fără mari probleme diferenţa de scor din tur, clujenii au clacat lamentabil şi au cedat şi pe teren propriu în faţa adversarilor din Cipru, 75-86, după un joc dominat în permanenţă de Apollon.

Doar cu Silvăşan aproape de capacitatea maximă şi cu vedeta echipei, LeVar Seals, cu gândul mai mult la soţia sa care a născut în Statele Unite ale Americii, Mobitelco a făcut o primă repriză foarte slabă, 11-23 după primul sfert, 27-45 la pauză, şi a reuşit să mai reducă din diferenţă abia pe final, pierzând partida la 11 puncte distanţă, 75-86.

Stiri recente

Biserica Domnească din Curtea de Argeș și-a sărbătorit ocrotitorul

Înaltpreasfințitul Părinte Calinic a oficiat Sfânta Liturghie la hramul Bisericii Domnești din Curtea de Argeș, ctitorie începută de Domnitorul...