Debut victorios pentru Germania

în meciul de debut de la Campionatul Mondial de handbal masculin din Germania, selecţionata ţării gazdă a trecut nu fără emoţii de Brazilia, 27-22, după ce la pauză scorul era şi mai strâns, 12-10.

Peste 10.000 de iubitori ai handbalului au umplut până la refuz Sala Max Schmelling din Halle pentru a urmări debutul Germaniei la Mondialele de handbal masculin.

Elevii lui Heiner Brand au întâlnit Brazilia, o naţională imprevizibilă dar fără mari rezultate, şi după un start mai greu, în care oaspeţii au condus cu 5-3 în minutul 10, nemţii au revenit la conducerea jocului, au făcut 7-5 în minutul 17, au condus cu 12-10 la pauză şi s-au impus în final cu 27-22 după un meci mai echilibrat decât se aşteptatu gazdele.

Cei mai buni marcatori au fost Florian Kehrmann, Baur şi Henz câte şase goluri, respectiv Ribeiro şapte goluri, cinci din aruncări de la şapte metri, şi Oliveira cinci goluri.

Sâmbătă sunt programate toate celelalte 11 partide din prima etapă a primei faze a grupelor după cum urmează, Tunisia – Kuweit şi Slovenia – Groenlanda în Grupa A, Islanda – Australia şi Franţa – Ucraina în grupa B, Polonia – Argentina în Grupa C, Cehia – Qatar şi Spania – Egipt în Grupa D, Norvegia – Angola şi Danemarca – Ungaria în Grupa E, Croaţia – Maroc şi Rusia – Coreea de Sud în Grupa F.

AmosNews. 

Stiri recente

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice şi nu va reprezenta Marea Britanie la Paris 2024.Oficialii echipei...