test

Tyson neaga acuzatiile despre consumul de droguri

Mike Tyson a pledat nevinovat în faţa instanţei, după ce a fost acuzat că a condus sub influenţa drogurilor. Fostul campion al supergreilor a fost arestat pe 29 decembrie după ce poliţia a găsit cocaină în maşina boxerului. Dacă va fi găsit vinovat, Tyson riscă şapte ani şi jumătate de închisoare.

Tyson a petrecut deja trei ani în închisoare după ce a fost condamnat în 1992 pentru viol şi alte nouă luni în 1999 pentru comportament violent. Pe 29 decembrie, fostul boxer a fost oprit de poliţie la plecarea dintr-un club de noapte din Scottsdale, iar în maşina sa au fost găsite mai multe pungi cu cocaină.

Tyson se apără şi spune că se află sub tratament la o clinică de dezintoxicare şi speră să rămână în libertate pentru a continua lupta de renunţare la droguri. Tyson a fost cel mai tânăr campion mondial din boxul profesionist, titlu cucerit la doar 20 de ani după un meci cu Trevor Berbick.

La 21 de ani, Tyson a unificat cele trei centuri importante din circuitul mondial însă din 1992 a început declinul: două condamnări succesive la închisoare, pierderea titlurilor şi meciul şoc cu Evander Holyfield din 1997 pe care l-a muşcat de ureche chiar în ringul de box în timpul meciului.

Stiri recente

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători. Cei 32 de jucători...