Flamini dezvaluie secretul victoriei lui Arsenal in derby-ul cu United

Mathieu Flamini a dezvaluit astazi ca antrenorul sau, Arsene Wenger, le-a spus in pauza meciului cu Manchester United ca trupa lui Ferguson va ceda pana la finalul derby-ului.

” Ne-a cerut sa ramanem concentrati pentru ca Manchester va claca fizic in ultimele 20 de minute. Ne-a spus ca adversarii nostri nu vor juca la fel de bine si in ultimel 20 minute ale partidei. Inca o data, a avut dreptate!”, a declarat Flamini pentru LEquipe.” Trebuie sa recunosc ca Manchester a jucat foarte bine si ne-a pus probleme serioase. Dar Arsenal nu este numai o echipa care joaca frumos, ci si o echipa care nu cedeaza niciodata”, a completat el.

Referitor la prestatia sa, Flamini a declarat: “Cred ca am jucat bine. Nu este un secret ca prefer sa evoluez la mijlocul terenului. Antrenorul are incredere in mine. Competia este foarte mare la o echipa ca Arsenal”.

Stiri recente

Ce emoții trăiește Simone Tempestini când asistă la meciurile Anei Bogdan. Motorsportul e mai costisitor decât tenisul

https://www.youtube.com/watch?v=9csdfc2qeMY&t=512s Campionul național de raliuri Simone Tempestini a destăinuit în cadrul Podcastului Business Philosophy ce emoții trăiește când asistă la...