Top bijuterii din argint interesante pe care  să le porți încrezătoare în această vară

 

Sezonul cald sau mai simplu spus vara, este una dintre perioadele pe care le îndrăgim cel mai mult. Dincolo de faptul că putem petrece mult mai mult timp în aer liber, vara ne permite să adoptam ținute mult mai confortabile și uneori chiar ieșite din tipar. Ne place să arătăm bine în orice circumstanță, motiv pentru care rareori părăsim locuința fără a ne pune foarte bine la punct ținuta, machiajul sau alte detalii ce țin de imaginea personală. Pentru a ne putea aduce în prim plan eleganța ținutelor însă, avem nevoie de accesorii și bijuterii care să le facă cinste. Așa cum există tendințe în vestimentație, la fel exista și în cazul bijuteriilor. Cu alte cuvinte, bijuteriile nu ar trebui niciodată purtate la întâmplare, ci ținându-se cont de tendințe, sezon și desigur outfit.

Indiferent ce ținute am alege să purtam, acestea ar fi lipsite de contur dacă nu le-am accesoriza în mod corespunzător. Vestea bună este aceea că sezonul cald este unul mai permisiv, în care vom putea purta încrezători culori îndrăznețe, ținute ieșite din tipar, precum și accesorii diverse. Iată așadar câteva exemple de bijuterii din argint deosebite pe care să le porți cu încredere în această perioadă din care nu lipsesc ținutele de tot soiul!

Cerceii cu pietricele

Cerceii sunt bijuteriile care nu doar că reușesc să ne completeze ținutele într-o mod absolut spectaculos, însă sunt și acele mici detalii care fac ca atenția celor din jur să se oprească asupra feței. Cerceii din argint cu pietricele te pot ajuta să aduci cu ușurință în prim plan atuurile unei ținute glam. Avantajul acestor bijuterii impresionante însă, reiese din faptul că pot fi purtate și alături de o ținută casual, aducând un plus de culoare.

Colierele

Pe lista bijuteriilor din argint pe care îți recomandam să le porți în aceasta perioada se numără și clasicele coliere. Acestea se regăsesc în momentul actual într-o diversitate absolut impresionanta și par a căpăta din ce în ce mai multă atenție din partea designeri-lor din întreaga lume. Alege modele pe care să le poți integra cu ușurință în oricare dintre ținutele pe care le porți. Nu ezita să alegi culori stridente, pentru că vara este momentul perfect să fii îndrăzneață și să ieși puțin din tiparele clasice.

Brățara de picior

Una dintre bijuteriile vedetă ale sezonului cald este clasica brățara de picior. Brățările din argint de picior atrag atenția asupra zonei gleznelor, denotând senzualitate. Așa cum probabil ai ghicit, vara reprezintă momentul perfect să porți o brățară de picior. Poți opta pentru modele de brățară de picior cu pietricele pentru a aduce mai multa culoare ținutelor, dar și senzualitate.

Inele

Inelele sunt bijuterii absolut spectaculoase dacă ne gândim la faptul că deși sunt probabil printre cele mai mici bijuterii pe care le purtăm, au totuși un impact major asupra ținutei. Inelele supradimensionate și cele cu pietricele pot atrage cu ușurință atenția asupra degetelor și mâinilor. Inelele din argint reprezintă o alegere inspiră în absolut orice circumstanță, pentru că acestea vor reuși întotdeauna să fie niște elemente definitorii ale unei ținute.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...