test

Ten Hag a depus o coroană de flori pe Old Trafford drept omagiu adus lui Bobby Charlton

Tehnicianul echipei Manchester United, Erik ten Hag, a depus o coroană de flori în centrul terenului de pe Old Trafford, omagiu emoţionant adus marelui Bobby Charlton, înaintea meciului cu FC Copenhaga din grupele Ligii Campionilor.

Ten Hag, care l-a caracterizat pe Charlton drept “lider” şi “gigant”, fostul coechipier al lui Charlton, Alex Stepney, şi căpitanul echipei Under 19, Dan Gore, au urmat pe teren un cimpoier care cânta ” The Red Flag”.

Charlton, câştigător al Cupei Mondiale cu Anglia şi unul dintre cei mai mari jucători din istoria clubului Manchester United, a murit sâmbătă, la vârsta de 86 de ani.

“Te iubim, Sir Bobby… un erou pentru milioane de oameni, cel mai bun fotbalist englez pe care l-a văzut vreodată lumea.

Vei trăi în inimile noastre pentru totdeauna”, a spus crainicul, înainte de a cere să se respecte un minut de reculegere.

Suporterii au început apoi să scandeze “Există doar un singur Bobby Charlton!”.

Cu câteva ore înainte de startul meciului, fanii s-au adunat la Trinity Statue de la Old Trafford, cu Charlton, George Best şi Denis Law – trioul de foşti mari jucători ai lui United – aşteptând la coadă pentru a adăuga cu grijă buchete şi fulare la sutele de buchete şi fulare care înconjurau deja baza statuii.

Cuvintele “Sir Bobby Charlton, 1937-2023, Forever Loved” au fost adăugate deasupra intrării principale de pe Old Trafford, o coroană de flori a fost aşezată pe locul lui Charlton în interiorul stadionului, iar jucătorii au purtat banderole negre la meci.

FOTO: Manchester United

Stiri recente

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători. Cei 32 de jucători...