Taste of Belgium. Gofre și cartofi prăjiti belgieni în România

În cadrul Emisiunii Business Philosophy de la Canal 33 a fost efectuat un studiu de caz legat de investițiiile românilor din Diaspora în țară.

Emisiunea intitulată “Taste of Belgium. Gofre și cartofi prăjiti belgieni în România” a analizat cazul unui român din Diaspora. Care a investit în România.

Fost Șef al Comunității Românești din Belgia, Titus Marin, a fost preț de peste un sfert de secol un cunoscut antreprenor la Bruxelles. Dar și Președinte al Organizației Internaționale Media pentru România.

Animat și de dorul de casă, Titus a adus în România gofre-ul și deliciosii cartofii prăjiți belgieni, prin Taste of Belgium. Dar și din dorința de a oferi românilor produse de calitate l-a determinat să construiască brandul, Taste of Belgium.

Ca o validare a calității lor, preparate Taste of Belgium au putut fi degustate la NEVERSEA, Untold, Salonul Auto București și Indagra. Și urmează și la Târgul de Crăciun din București.

Alături de moderatorul Romeo Chiriac, în studio s-a aflat și Adina Rizea – Director de Marketing Taste of Belgium.

Iar terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica Alegeri Potrivite.

Specialistii apreciază ca cei mai buni cartofi din lume sunt cei făcuți după rețeta belgiana. Iar acest preparat culinar urmeaza să fie propus sa fie trecut în patrimoniul mondial UNESCO.

Stiri recente

Neymar va relua antrenamentele pentru a joca în optimi cu Coreea de Sud

Neymar, care nu a jucat din cauza unei entorse la glezna dreaptă în partida cu Camerun, la CM Qatar,...