Survivor România, din nou lider absolut de audiență. Peste 1.6 milioane de români au urmărit ediția de duminică seara

Ediția Survivor România a fost lider absolut de audiență duminică seara, în intervalul orar 19:58 – 23:02, informează protv.ro.

 

În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.5 puncte de rating și 21.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.4 puncte de audiență și 15.9% share.

De-a lungul difuzării, peste 1.6 milioane de români au urmărit seara de Survivor, iar în minutul de aur, la ora 21:30, peste 2.1 milioane de telespectatori au ales să-și încheie săptămâna cu acest reality show.

Elena Chiriac și Ștefania Ștefan, cele două jucătoare care au reușit să aducă cele mai multe puncte pentru triburile lor, până în acest moment, și-au ales echipele pentru a juca un meci de volei și le-au numit Vulturii și Tigrii. Ce nu au știut a fost că, de fapt, acestea erau noile lor echipe din competiție.”Începând din acest moment, din această seară, toată aventura o veți continua și o veți trăi în această formulă în care sunteți acum”, a fost anunțul lui Daniel Pavel.

Nu ratați, de la 20.30, Survivor România! Ediția poate fi urmărită în avans pe VOYO

(FOTO: Facebook Survivor Romania.oficial)

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...