Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Sumudica vrea locul lui Radoi: “În minutul 1 aş semna”

Romania ar putea ramane fara selectioner, Mirel radio fiind tentat sa renunte dupa esecul din Armenia.

Marius Sumudica, liber de contract, este primul technician care nu ar spune nu unei experiente la nationala.

„Înseamnă să mă autopropun. Mi-a zis mama, mândră, că sunt pe primul loc într-un sondaj. I-am zis să stea liniştită că nu înseamnă că ajunge Şumudică la naţională dacă îl vor suporterii. Sunt liber, cât mai sunt nu ştiu, câteva săptămâni. Acum sunt liber, dar am discuţii, eu de 12 ani nu stau. N-aş refuza niciodată naţionala,

Cu toate că munca de selecţioner e alta, dar ar fi o provocare şi cred ca am destulă experienţă pentru a face faţă la echipa naţională. Am un staff foarte bun, dar nu cred că se va pune problema, nu se va ajunge la Şumudică. Consider că Hagi, Olăroiu, Petrescu au experienţă mai mare şi ar merita să fie înaintea mea selecţioneri. Eu sunt un tip onest, nu m-am ascuns niciodată. Eu îmi văd lungul nasului. În plus, echipa naţională are deocamdată selecţioner”, a declarat Marius Şumudică în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Marius Şumudică are 15 ani de experienta ca antrenor, timp in care a reusit să câştige doua trofee, ambele cu Astra Giurgiu: campionatul în sezonul 2015-2016 şi Supercupa României în sezonul 2016-2017.

Antrenorul în vârstă de 50 de ani, a mai fost pe banca tehnică a celor de la Rapid, Vaslui, Braşov, Al-Shaab, Concordia, Kayserispor, Shabab, Gaziantep şi Rizespor.