Sudul a învins Nordul în All Star Game

Războiul important de baschetul românesc din NBA, cel dintre Sud şi Nord în All Star Game, a revenit în 2007 selecţionatei Sudului cu 119-116 după ce la pauză scorul era mai clar, 63-55.

Cu jucători de la CS Otopeni, Rapid, Dinamo sau Asesoft Ploieşti, echipa Sud-ului, oaspete la Târgu Mureş, a început mai prost jocul şi după primul sfert Nord-ul conducea cu 32-30.

Deşi a mizat şi ea pe jucători de la echipa locală, BCM Târgu Mureş, sau de la Mobitelco Cluj şi Elba Timişoara, echipa Nord-ului a căzut din sfertul doi iar Sud-ul a intrat la pauză în avantaj, 63-55, şi şi-a menţinut avantajul până în final când s-a impus cu 119-116 după ce a condus cu 91-87 după sfertul trei.

În ciuda preţului considerat exagerat, 30 de lei pentru tichet, sala a fost neîncăpătoare iar iubitorii de baschet au putut admira pe lângă jocul propriu-zis, şi un concurs de aruncări de la distanţă câştigat de localnicul Barnabaş Szasz Gaşpar, un concurs de slam-dunk-uri câştigat de un alt reprezentant al echipei locale, americanul Jay Anderson, şi un coş de la centrul terenului reuşit de preşedinta Federaţiei Române de Baschet, fosta mare internaţională Carmen Tocală.

Articolul anteriorDerby pustiu
Articolul urmatorAnglia: Manchester United sau Chelsea ?
Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...