Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Londra, la chiar prima sa participare

Stefanos Tsitsipas este supercampionul anului în tenis. Aflat la debut în Turneul Campionilor, jucătorul grec de 21 de ani a câştigat dramatic finala cu Dominic Thiem, într-o confruntare care a durat mai bine de 2 ore şi jumătate.

Austriacul a câştigat primul set, dar jucătorul elen a revenit, iar în decisiv s-a impus la tie-break.

Stefanos Tsitsipas a pierdut primul set cu Dominic Thiem, la tie-break, dar s-a impus în cel de-al doilea, clar, scor 6-2. A fost nevoie de set decisiv pentru a-i separa pe cei doi tenismeni. Numărul 6 mondial s-a impus la patru şi a câştigat în premieră Turneul Campionilor, la chiar prima sa participare. 

Tsitsipas şi-a luat astfel revanşa în faţa austriacului, care îl bătuse în acest an în finala de la Beijing. Grecul a rămas pe locul al şaselea ATP, dar s-a ales după acest succes memorabil cu un cec de peste 2,7 milioane de dolari.

Stiri recente

Departamentul american al Justiţiei va plăti 100 de milioane de dolari gimnastelor agresate sexual de fostul medic al lotului naţional, pentru a pune capăt...

Departamentul american al Justiţiei va plăti aproximativ 100 de milioane de dolari unui număr de aproximativ o sută de...