Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

STEAUA/ TATARUSANU va fi portarul Stelei din 2009

Portarul Gloriei Bistriţa, Ciprian Tătăruşanu, s-a transferat în Ghencea. Internaţionalul de tineret, curtat şi de alte echipe de top din Liga 1, a ajuns, astăzi, la un acord cu Steaua. Tătăruşanu va rămîne la Bistriţa şi în sezonul următor, urmînd să vină la roş-albaştri în campionatul 2009/2010.

„Tătăruşanu va fi cel mai mare portar al României. Va mai rămîne un an la Bistriţa şi îl voi lua în 2009. Am dat 1.5 milioane de euro pe el, sumă la care se adaugă şi TVA”, a declarat patronul Stelei, Gigi Becali.

Desi va fi concurenta foarte mare, nu ma tem, deoarece si la Bistrita, si la echipa nationala de tineret am plecat din postura de al doliea portar si am reusit sa devin titular„, a spus Ciprian Tătăruşanu pentru steauafc.com.

Presedintele bistritenilor, Ioan Horoba, a declarat pentru Fanatik:

Am terminat transferul lui Tatarusanu. El va juca in continuare la Gloria pentru sezonul urmator, apoi urmind sa ajunga in curtea Stelei. Gigi Becali nu se incurca si face afacerile de azi pe ieri. Steaua ne-a contactat acum o saptamina. Jucatorul are nevoie de liniste acum pentru ca a trecut printr-un moment important al carierei sale„.

Citeste mai multe!