RAPID/ Este oficial: LOTI BOLONI MANAGER – Marian Rada si Joaquim Preto asistenti

0
136

Patronul Rapidului, Fatih Taher, a anuntat in aceasta seara ca Ladislau Boloni este noul manager general al clubului, iar Marian Rada va ramane si el ca antrenor.

Sînt mai mulţi jucători pe care Boloni a zis să îi vindem. Nu vreau să dau nume, ca să nu greşesc. Dacă vor pleca mulţi jucători, normal că vor veni mulţi, doar Sichitiu i-a dus lui Boloni referinţe bune din călătoriile sale. Credeţi că dacă nu aduceam alţii mai buni, îi mai scoteam pe aştia la vânzare?“, s-a întrebat, retoric, acţionarul rapidist.

Boloni va fi manager general, dar el va pregăti şi echipa. Nu va sta în birou aşa cum s-a spus, ci va coborî şi în iarbă. Marian Rada va rămîne şi el în staff-ul lui Boloni, din care vor mai face parte secundul lui de la Al Jazeera, Joaquim Preto, şi preparatorul fizic Laszlo Jambor“, a spus Taher.

“Domnul Boloni va veni la Rapid însoţit de Joaquim Preto, alături de care a mai lucrat la Sporting Lisabona şi  Al Jazeera.  Am negociat şi cu domnul Preto, va fi asistentul lui Boloni alături de Marian Rada. E doar o chestiune de zile pînă îi vom prezenta oficial”, a spus Zotta pentru rapidisti.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here