Stanciu, după meciul cu Belarus: Dacă marcam, altul era cursul jocului

Nicolae Stanciu a declarat, după meciul României cu Belarus, scor 0-0, că dacă ar fi marcat altul ar fi fost cursul jocului.

“Sunt destul de dezamăgit, îmi asum acest eşec având în vedere ocazia pe care am avut-o în prima repriză. Îmi asum responsabilitatea. Cred că dacă marcam altul era cursul jocului.

Dar la fel bine cum suntem dezamăgiţi acum, ştim ce forţă are acest grup, mentalitatea grupului. De mâine sunt sigur că ne vom concentra exclusiv pe Andorra şi să luăm cele 3 puncte duminică.

Rămânem neînvinşi, este păcat că nu am reuşit să câştigăm cele trei puncte azi. Un lucru ce se întâmplă, sau ce se va întâmpla în noiembrie… nu ne gândim, pentru că sunt lucruri pe care nu le putem controla.

Ne gândim la Andorra, să luăm cele 3 puncte şi după dacă merităm să fim la European, cu siguranţă vom fi acolo.

Şi dacă câştigam astăzi, şi dacă nu câştigam, avem un meci cu Israel care era decisiv şi la fel ca şi acum trebuie să mergem să câştigăm.

“E frustrant când ai atâta posesie şi controlezi jocul de la un capăt la altul şi nu am reuşit să marcăm. E greu, adică nu a fost uşor să joci împotriva unei echipe care se apăra cu 8-9 oameni, care juca fără nicio presiune şi cu un om nou.

Nu e o scuză. Din păcate nu am luat cele 3 puncte şi indiferent cum trebuie să luăm cele 3 puncte cu Andorra”, a spus Stanciu, potrivit as.ro.

Naţionala României a terminat la egalitate cu Belarus, scor 0-0, pe stadionul Szusza Ferenc din Budapesta, în Grupa I de calificare la Campionatul European din 2024.

Stiri recente

Emmanuel Macron s-a pozat cu un tricou al echipei Boca Juniors, primit cadou de la noul preşedinte al Argentinei

Javier Milei, noul preşedinte al Argentinei, ales în noiembrie, i-a oferit lui Emmanuel Macron un tricou al echipei argentiniene...