Te asteptam si pe retelel sociale

Rugby

Stadionul Arcul de Triumf se inaugurează cu un meci de gală

Acesta va fi primul meci gazduit de noul stadion, realizat in vederea antrenamentelor echipelor participante la Euro-2020.

„Stejarii se intorc astfel acasa, dupa trei ani, ultimul meci disputat aici fiind in 2017, partida cu Tonga, dupa care stadionul a intrat in proces de reconstructie. Acest meci international dintre Romania si Argentina inseamna practic inaugurarea oficiala a noului stadion Arcul de Triumf”, a precizat forul roman de rugby.

Romania si Argentina se intalnesc la Bucuresti dupa 29 de ani, ultimul meci disputat in Romania fiind in 1992, cand Pumele s-au impus cu 21-18.

Argentina se afla pe locul 9 in clasamentul mondial, in timp ce Stejarii se situeaza pe locul 18. Cele doua echipe s-au intalnit de doua ori in cadrul grupelor Cupei Mondiale de Rugby, in 2003 si 2011.

Partida se va disputa de la ora 21.00 si va fi transmisa in direct de TVR1.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: