Stadionul Arcul de Triumf se inaugurează cu un meci de gală

Acesta va fi primul meci gazduit de noul stadion, realizat in vederea antrenamentelor echipelor participante la Euro-2020.

“Stejarii se intorc astfel acasa, dupa trei ani, ultimul meci disputat aici fiind in 2017, partida cu Tonga, dupa care stadionul a intrat in proces de reconstructie. Acest meci international dintre Romania si Argentina inseamna practic inaugurarea oficiala a noului stadion Arcul de Triumf”, a precizat forul roman de rugby.

Romania si Argentina se intalnesc la Bucuresti dupa 29 de ani, ultimul meci disputat in Romania fiind in 1992, cand Pumele s-au impus cu 21-18.

Argentina se afla pe locul 9 in clasamentul mondial, in timp ce Stejarii se situeaza pe locul 18. Cele doua echipe s-au intalnit de doua ori in cadrul grupelor Cupei Mondiale de Rugby, in 2003 si 2011.

Partida se va disputa de la ora 21.00 si va fi transmisa in direct de TVR1.

Stiri recente

Dacă Messi juca pentru noi, iar Lewandowski pentru Argentina, Messi nu ar fi marcat, iar Lewandowski ar fi înscris 5 goluri – spune selecționerul...

Selecţionerul Poloniei, Czeslaw Michniewicz consideră că Robert Lewandowski ar fi marcat 5 goluri dacă ar fi jucat pentru Argentinei...