Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Monden

Simona Halep, vacanță exotică

Simona Halep a încheiat conturile cu sezonul 2019 și a intrat în vacanță. „Un alt an mușcă praful. Mulțumesc mult tuturor: echipei mele, familiei, prietenilor și fanilor. Un an plin cu amintiri minunate despre un vis devenit realitate la cel mai frumos club de tenis din lume @wimbledon și un top 4 final pentru al 6-lea an consecutiv.
Și acum, să începem 2020 cu un zâmbet mare, în timp ce D este din nou în echipa mea. Dar încă nu, sărbătorile întâi thanks Mulțumesc special unei persoane speciale @ dc10s „! , a fost mesajul postat de Simona, alături de o fotografie de pe o plajă exotică.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: