Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Simona Halep și Irina Begu se antrenează împreună

Simona Halep și Irina Begu se află la Adelaide, în carantină, așteptând începerea sezonului de tenis de la Antipozi. Ela au voie să părăsească hotelul doar pentru cinci ore pe zi, timp în care se deplasează și se antrenează la baza de pregătire pusă la dispoziție de organizatori.

„Partenera mea de antrenament în aceste două săptămâni la Adelaide. Sunt recunoscătoare că le pot petrece alături de buna mea prietenă, Irina. De abia aștept să ne vedem pe 29 ianuarie la Adelaide. Și pe tine de asemenea, Ash Barty!”, a fost mesajul postat azi de Simona Halep pe facebook, însoțit de o fotografie, în care apare alături de Irina Begu.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: