Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Simona Halep revine azi pe teren și se poate califica în semifinalele Turneului Campioanelor

Simona Halep – Elina Svitolina se va disputa miercuri, de ora 12:30, Îîn direct pe Digi Sport 2 și în aplicația Digi Online.

Elina Svitolina și Simona Halep conduc în clasamentul Grupei Violet după prima etapă. Halep a învins-o, luni, cu scorul de 3-6, 7-6 (6), 6-3, pe jucătoarea canadiană de oigine română Bianca Andreescu, numărul 4 mondial, iar Elina Svitolina a trecut, cu 7-6 (12), 6-4, de sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 2 WTA.

Simona Halep se poate califica în semifinalele Turneului Campioanelor chiar azi, dacă o va învinge pe Elina Svitolina, iar Bianca Andreescu va trece, la rândul ei, de Karolina Pliskova.

Halep (28 de ani, 5 WTA) şi Svitolina (25 de ani, 8 WTA) s-au întâlnit de 9 ori, scorul fiind 5-4 pentru campioana noastră. 

Ultimile două partide, disputate în acest an, au fost câştigate de „Simo”, scoruri 6-3, 3-6, 6-4, în semifinale la Doha, şi 6-1, 6-3, în semifinale la Wimbledon.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: