Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Simona Halep, la sosirea în România: „Este o primire deosebită, călduroasă!”

Simona Halep a revenit astăzi în România, după câștigarea trofeului la Wimbledon. Ea a aterizat la ora 17:10, cu o cursă de la Londra şi a fost primită primită la Salonul oficial de la Aeroportul Henri Coandă, la fel cum s-a întâmplat anul trecut, după triumful de la Roland Garros.

„Doamna Virginia Ruzici m-a ajutat încă de acum 10 ani. A crezut în mine de atunci şi a fost convinsă că pot ajunge în top. Domnul Cahill m-a ajutat să am încredere în mine şi să joc pe cele mai mari arene ale lumii. Domnului Ţiriac, care e prezent, îi mulţumesc de asemenea. Toate sfaturile date, uneori dure, m-au ajutat. M-a ajutat să câştig în faţa Serenei Williams prin ce mi-a spus. Mulţumesc foarte mult că aţi venit. Este o primire deosebită, una călduroasă, ca de fiecare dată. Aş vrea să îi mulţumesc familiei, tuturor antrenorilor mei, echipei mele – care e una foarte bună, cu nişte oameni deosebiţi”, a spus Halep, la sosirea pe Otopeni.

Simona Halep a fost întâmpinată de Ilie Năstase, Ion Țiriac, Mihai Covaliu și ministrul Bogdan Matei.

Simona Halep va avea parte și de o ceremonie pe Arena Națională. Evenimentul va avea loc miercuri, de la ora 19:00, iar primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu va lua parte la această ceremonie, așa cum a făcut în 2018, când marea noastră campioană a câștigat trofeul de la Roland Garros.