Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

Serena Williams s-a calificat in semifinale

Revenită în tenis după o lungă absenţă din cauza unor probleme medicale, americanca Serena Williams s-a calificat în semifinalele turneului feminin de la Australian Open după ce a învins-o în trei seturi, 8-6 în decisiv, pe israelianca Shahar Peer, cap de serie numărul 16.

Peer a servit pentru meci la 6-5 în setul decisiv şi a fost în mai multe rânduri foarte aproape de victorie dar lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul şi americanca, campioană la Melbourne în 2003 şi 2005, a revenit şi s-a impus.

în semifinale, Serena Williams o va întâlni pe cehoaica Nicole Vaidisova, cap de serie numărul 10, care a învins-o pe compatrioata sa, Lucie Safarova, scor 6-1, 6-4.

A doua semifinală va fi stabilită după sferturile de miercuri în care favorita principală a competiţiei, rusoaica Maria Sharapova, joacă cu compatrioata sa Anna Chakvetadze, cap de serie numărul 12, iar belgianca Kim Clijsters, cap de serie numărul patru, va juca cu elveţianca Martina Hingis, cap de serie numărul.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: