Serena Williams s-a calificat in semifinale

Revenită în tenis după o lungă absenţă din cauza unor probleme medicale, americanca Serena Williams s-a calificat în semifinalele turneului feminin de la Australian Open după ce a învins-o în trei seturi, 8-6 în decisiv, pe israelianca Shahar Peer, cap de serie numărul 16.

Peer a servit pentru meci la 6-5 în setul decisiv şi a fost în mai multe rânduri foarte aproape de victorie dar lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul şi americanca, campioană la Melbourne în 2003 şi 2005, a revenit şi s-a impus.

în semifinale, Serena Williams o va întâlni pe cehoaica Nicole Vaidisova, cap de serie numărul 10, care a învins-o pe compatrioata sa, Lucie Safarova, scor 6-1, 6-4.

A doua semifinală va fi stabilită după sferturile de miercuri în care favorita principală a competiţiei, rusoaica Maria Sharapova, joacă cu compatrioata sa Anna Chakvetadze, cap de serie numărul 12, iar belgianca Kim Clijsters, cap de serie numărul patru, va juca cu elveţianca Martina Hingis, cap de serie numărul.

Stiri recente

Perfecționism în gimnastică, cu Andrei Muntean – Podcast Business Philosophy

https://www.youtube.com/watch?v=wKRFlSE85Kk&t=2659s Podcastul Business Philosophy l-a avut ca invitat pe Andrei Muntean, singurul gimnast român calificat la Jocurile Olimpice de la...