Sepsi continuă tot cu Bergodi

Antrenorul italian Cristiano Bergodi va rămâne la conducerea echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi în sezonul următor, el semnând, luni, prelungirea contractului cu gruparea covăsneană până în vara anului 2023.

“Clubul Sepsi OSK anunţă că a ajuns la un acord cu antrenorul Cristiano Bergodi pentru prelungirea contractului, care era scadent în vara acestui an. Cristiano Bergodi antrenează echipa Sepsi OSK din octombrie 2021 şi a semnat un nou contract valabil pe un an cu clubul nostru, cu opţiune de prelungire. Îi urăm mult succes în continuare pe banca echipei noastre”, anunţă gruparea Sepsi OSK pe pagina oficială de Facebook.

În vârstă de 57 de ani, Bergodi a fost instalat la conducerea tehnică a formaţiei din Sfântu Gheorghe la 8 octombrie 2021, el înlocuindu-l la momentul respectiv pe antrenorul Leo Grozavu.

În cariera sa, Cristiano Bergodi a mai pregătit echipe precum Universitatea CraiovaFC Voluntari, Modena, ASA Târgu Mureş, Rapid Bucureşti, Brescia, Pescara, FCSB, Poli Iaşi, CFR Cluj sau FC Naţional.

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...