Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Sepsi continuă tot cu Bergodi

Antrenorul italian Cristiano Bergodi va rămâne la conducerea echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi în sezonul următor, el semnând, luni, prelungirea contractului cu gruparea covăsneană până în vara anului 2023.

„Clubul Sepsi OSK anunţă că a ajuns la un acord cu antrenorul Cristiano Bergodi pentru prelungirea contractului, care era scadent în vara acestui an. Cristiano Bergodi antrenează echipa Sepsi OSK din octombrie 2021 şi a semnat un nou contract valabil pe un an cu clubul nostru, cu opţiune de prelungire. Îi urăm mult succes în continuare pe banca echipei noastre”, anunţă gruparea Sepsi OSK pe pagina oficială de Facebook.

În vârstă de 57 de ani, Bergodi a fost instalat la conducerea tehnică a formaţiei din Sfântu Gheorghe la 8 octombrie 2021, el înlocuindu-l la momentul respectiv pe antrenorul Leo Grozavu.

În cariera sa, Cristiano Bergodi a mai pregătit echipe precum Universitatea CraiovaFC Voluntari, Modena, ASA Târgu Mureş, Rapid Bucureşti, Brescia, Pescara, FCSB, Poli Iaşi, CFR Cluj sau FC Naţional.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: