Mutu, Sânmărtean, Marica, Bratu și Marius Nicolae, invitați la Trofeul Artiștilor

Cea de-a doua ediție a Trofeului Artiștilor va avea loc în zilele de 18 și 19 mai, în intervalul orar 15- 18:30, la Complexul Sportiv Marica & Năstase din București.

 

 

Prima ediție a „Trofeului Artiștilor – ÎncăUnPasPentruLeon”, dedicată lui Leon, băiețelul lui Kamara, a fost câștigată de naționala de fotbal a jurnaliștilor din cadrul Clubului Media Business, sponsorizată de Aqua Carpatica și Alexandrion Group.

Invitați precum Adrian Mutu, Aurelian Temișan, Adrian Enache, Dorian Popa, Kamara, Dani Oțil, Florin Bratu, Răzvan Oprea, Ciprian Marica, Lucian Sânmărtean, Marius Niculae, Selly și mulți alții vor fi prezenți la cea de a doua ediție a Trofeului Artiștilor pentru a susține cauza.

 

Anul acesta se vor strânge fonduri pentru proiectul lui Codin Maticiuc, “Spitale publice din bani privați”, susținut de Fundația Metropolis. Scopul proiectului “Spitale publice din bani privați” este de a aduce spitalele din România la standardele cele mai noi, prin proiecte de renovare, reabilitare și dotare cu echipamente moderne.

Acțiunea începe încă din anul 2016, când Codin Maticiuc începe să sprijine punctual diferite cauze medicale, ducând astfel mai departe moștenirea lăsată de părinții săi, fondatorii Fundației. Ajunge pentru prima dată la Fundeni, unde cunoaște câțiva copii bolnavi de cancer, printre care și Lăcrămioara, fata de la 702. Astfel, cele 4 vizite anuale prin care organiza activități distractive și ducea cadouri copiilor, se transformă într-un proiect de izolare a acoperișului spitalului în vara lui 2019.

În vara anului 2020, cu emoții și cu multe necunoscute, în amintirea fetiței de la 702, precum și pentru a crea condiții mai bune pentru copiii internați în spital, Codin inițiază proiectul Spitale publice din bani privați, începând renovarea etajului 7 de la Fundeni.

Prima editie a Trofeului Artistilor a fost dedicata lui Leon, fiul lui Kamara, pentru a-i oferi sansa la o viata normala. Vedete si fotbalisti de renume, printre care Kamara, Selly, Dorian Popa, Aurelian Temisan, Adrian Enache, Andrei Stefanescu, Miodrag Belodedici, Ciprian Marica, Marius Niculae, Răzvan Raț, Daniel Niculae au fost prezenti, iar evenimentul a fost un real succes.

Organizatorul competiției este Dragoș Muscalu Promotor.

Stiri recente

Dacă Messi juca pentru noi, iar Lewandowski pentru Argentina, Messi nu ar fi marcat, iar Lewandowski ar fi înscris 5 goluri – spune selecționerul...

Selecţionerul Poloniei, Czeslaw Michniewicz consideră că Robert Lewandowski ar fi marcat 5 goluri dacă ar fi jucat pentru Argentinei...