Selecţionerul Belgiei: România o echipă foarte tânără şi talentată

Selecţionerul Belgiei, Domenico Tedesco consideră că România echipă o foarte tânără şi talentată, cu câţiva jucători interesanţi, cum ar fi Hagi sau Drăguşin,

“România a câştigat grupa în faţa Elveţiei. Este o echipă foarte tânără şi foarte talentată, cu câţiva jucători interesanţi, cum ar fi Hagi, un nume mare, fiul lui Gheorghe.

Dar nu este doar el: Drăguşin, de exemplu, este un fundaş central solid. Ca să menţionez doar câteva nume, dar deja îi cunosc puţin”, a spus tehnicianul, potrivit La Libre.

Tedesco a precizat că “nu există adversari uşori la un astfel de turneu”. “Ar fi ciudat să spunem că, pe hârtie, nu suntem favoriţi în această grupă.

Pare mai uşoară decât Grupa B (Spania, Croaţia, Italia şi Albania, n.r.), dar cu toţii suntem în fotbal de suficient timp pentru a şti că hârtia nu este adevărul, iar hârtia nu este terenul”, a afirmat el.

“Slovacia, de exemplu, a terminat pe locul 2 în spatele Portugaliei şi a pierdut doar două meciuri, ambele în faţa Portugaliei: 1-0 şi 3-2. Acesta este doar un exemplu al diferenţei dintre hârtie şi teren”.

El se aşteaptă la o oarecare adversitate împotriva rivalilor săi”, a mai spus tehnicianul.

Stiri recente

Eveniment dedicat presei sportive, la magazinul Alexandrion Experience

Un eveniment dedicat presei sportive a avut loc la magazinul Alexandrion Experience. Unde s-a socializat, s-a vorbit despre...