Antonio Sefer: Ar fi nemaipomenit să înscriu și cu Petrolul

Antonio Sefer (Rapid) a declarat într-o conferinţă de presă, că ar fi nemaipomenit să înscrie în partida cu Petrolul.


“Ne aşteaptă un meci foarte greu, un derby. Trebuie să ne mobilizăm foarte bine, să arătăm o determinare mare ca şi până acum. Cu siguranţă dacă vom munci şi vom face ceea ce ne cere antrenorul vom câştiga cele trei puncte. Sperăm să îi facem fericiţi pe suporteri.

E o mândrie să joc în acest derby… emoţii am avut când am jucat prima oară cu Petrolul, în Regie, în Liga a II-a. Sunt însă emoţii constructive, e normal. Am şi presiune, se cer multe de la mine şi nu vreau să dezamăgesc, să fac lucruri greşite.

Eu îmi propun să marchez, să dau pase de gol, vreau să îmi ajut echipa cât mai mult. Pentru mine în acest meci un gol ar fi un lucru nemaipomenit, e un obiectiv personal, pentru că nu am marcat contra Petrolului. Dar prefer să dau o pasă de gol şi să câştige echipa”. A spus Sefer, autorul unei duble în etapa precedentă cu FC Argeş (scor 2-1).

“Noi avem aşteptări mari în acest derby, traversăm un moment foarte bun şi trebuie să o ţinem pe aceeaşi linie. Orice se poate întâmpla într-un derby, dar dacă vom juca cu sufletul cu siguranţă vom câştiga. Nu îmi e teamă de Tamaş, de ce să-mi fie teamă. Eu îl respect pentru cariera lui, pentru ceea ce face.

Noi în meciurile puternice ne-am concentrat şi am avut reuşite. Din păcate, problemele noastre au fost mereu în partidele cu echipele mai slab cotate decât noi. Anul acesta ne propunem să facem jocuri bune cu toate echipele”, a adăugat el.

Sefer speră să câştige un titlu cu FC Rapid, dar menționează că obiectivul în acest an este calificarea în play-off.

“De când a revenit Rapid în Liga I suporterii s-au întors pe stadioane. E o mare bucurie pentru noi, aşa se joacă fotbalul, cu foarte mulţi suporteri. Ne bucurăm că noi avem meci de meci stadionul plin. De aceea le mulţumim fanilor şi îi aşteptăm în continuare alături de noi. Acum contează mai puţin locul din clasament, important este la final.

Cred că adversarii ne vor lua mai în serios de acum, suntem o echipă puternică. Cu nişte suporteri minunaţi, iar împreună suntem de neoprit anul acesta. Mai ales că vine centenarul şi trebuie să facem o figură frumoasă. Sperăm să fim cât mai sus la final.

Obiectivul nostru este play-off-ul, dar nu ai cum să nu visezi să iei şi un titlu în Giuleşti. Pentru mine ar fi cea mai mare bucurie sufletească, Dumnezeu mi-ar răsplăti toată munca. De aceea sper să iau acest titlu cu Rapid”, a explicat el.

Rapid întâlneşte Petrolul, sâmbătă, de la ora 21:45, pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti, în etapa a 5-a a Superligii.

Stiri recente

Simona Halep împlineşte 32 de ani

Simona Halep împlineşte astăzi 32 de ani. Ea a fost suspendată patru ani pentru dopaj și a ieşit din...