Săpunaru, după înfrângerea cu CFR Cluj – Mi-e rușine de toată lumea

Cristian Săpunaru, căpitanul echipei Rapid, a declarat după înfrângerea suferită de Rapid, acasă, cu CFR Cluj, scor 1-4, că îi e rușine de toată lumea.

„Nu am nici o explicaţie pentru prima repriză, sigura chestie pe care pot să o spun e că a fost o prima repriză de coşmar! În a doua am încercat să revenim şi noi  pe tabelă, am avut ocazii, dar nu ştiu….

În vestiar nu mai era nimic de spus, singura chestie pe care le-am spus-o a fost să jucăm fotbal. Mi-e ruşine de suporteri, mi-e ruşine de toată lumea! Ne schimbăm mentalitatea, dar nu e aşa de simplu la fotbal.

Acum o să ne batem pentru locurile 5-6. Statistici? M-am săturat de statistici! Mă interesează prezentul, meciul de acum.

Eram obligaţi să îl câştigăm! CFR a intrat cu echipa bună, noi cu cea mai bună pe care a aliniat-o mister şi am fost penibili. După prima repriză trebuia să dăm afară 11 şi să intre alţi 11.

Trebuie să realizăm şi noi, jucătorii, că atunci când se schimbă un antrenor e şi vina noastră! În sezonul ăsta nu ţin minte o repriză ca asta!”, a declarat Săpunaru.

Rapid Bucureşti a pierdut, acasă, scor 1-4, în faţa formaţiei CFR Cluj, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Superligii.

Stiri recente

CFR Cluj e vicecampioana României. Ardelenii au învins Farul cu 5-1

CFR Cluj e noua vicecampioană a României după ce a învins Farul Constanţa, 5-1, în ultima etapă a play-off-ului...